reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

moje dziecko nie chce spać:-( :-( :-(

miałyśmy dzisiaj dzień inny niz zawsze,
a to za sprawą:
1) tatus po długim wolnym poszedł do pracy,
Otylcia bardzo była zaskoczona tym faktem:szok:
2)tatuś wrócił wcześniej z pracy
i Otylcia nie usnęła na dzienną drzemkę o swojej porze,
oczywiście radość z powrotu była WIELKA
3)Otylcia uśpiła się(a raczej padła) o 16 i spała do 18,
w tym czasie ttauś pojechał w delegację

teraz szuka tatusia i go co chwilę woła,
oczywiście o zasnięciu NIE MA MOWY:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :sick:

reklama
jestem,że tak można rzec "pierdołą":eek: :eek: :eek:

Damianowi,jak był mały zapisałam wszystkie ważniejsze
wydarzenia,czyli kiedy wypowiedział 1 słowo,
kiedy zrobił 1 kroczek i kiedy wybił się 1 ząbek,
a Otylci nie zapisałam i teraz się wściekam,
bo miłam nadzieję,że odzyskam te dane poprzez bb,
a nie moge się cofnąć dalej niż 500 moich postów:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Jasiowi udalo mis ie tez zapisac te wszystkie pierwsze razy dzieki ksiazeczce pamiatkowej jaka dostal.
Mam nadzieje ze przy drugim tez tak zrobie:-)

Jasiowi udalo mis ie tez zapisac te wszystkie pierwsze razy dzieki ksiazeczce pamiatkowej jaka dostal.
Mam nadzieje ze przy drugim tez tak zrobie:-)
witaj AniuG:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Jasio na pewno będzie zadowolony,
bo to świetna pamiatka i bardzo sie przydała
Damianowi w szkole podczas niektórych zajęć:tak: :tak: :tak:

reklama
Do góry