reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ale ściema z tym chorym dzieckiem w na wspólnej
niby tak na OIOM wpuszczaja bez fartuchów i tyle ludzi do ciezko chorego dziecka?

nie no widzisz, z rozgrzewaczy to ja mogę tylko herbatkę z cytryną...
obiecałam sobie całkowitą abstynencję do odwołania... póki co daję radę :tak:
uuu to gratuluje koleżance i czoło chyle :tak: ja tak sobie z tymi słodyczami postanowiłam i okazuje sie ,że uzależniona byłam. teraz juz lepiej ale początkowo to normalnie sobie miejsca nie mogłam znależc :szok:

reklama
wkurzyłam się na łosia na maxa bo coś pozmieniał w ustawieniach video (no chyba, że to moja zdolna córka zrobiła) i kurcze nie nagrałam sobie dziś serialiku :-( :-( A do tego od jakiegoś tygodnia "nagrywałam" Julce każdy odcinek Teletubisiów na kasetę i dziś patrzę a tam zamiast Tubies jakieś Reality TV, siet siet siet !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A łoś wiedział nie powiedział !...

Do góry