reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

babulki mam pytanie
jak wygląda ta wysypka po trzydniówce? i kiedy występuje? w trzecim dniu czy w czwartym? Bo Weronika od poniedziałku wysoko gorączkowała czyli w sumie dwa dni bo dzisiaj juz nie miała gorączki ale za to na brzuszku i pleckach pojawiły sie jej takie plamki róznej wielkosci , nie są to krostki tylko własnie takie czerwone plamki i nie wiem czy to moze ta trzydniówka jednak czy moze jej jakis lek zaszkodził :-(

reklama
babulki mam pytanie
jak wygląda ta wysypka po trzydniówce? i kiedy występuje? w trzecim dniu czy w czwartym? Bo Weronika od poniedziałku wysoko gorączkowała czyli w sumie dwa dni bo dzisiaj juz nie miała gorączki ale za to na brzuszku i pleckach pojawiły sie jej takie plamki róznej wielkosci , nie są to krostki tylko własnie takie czerwone plamki i nie wiem czy to moze ta trzydniówka jednak czy moze jej jakis lek zaszkodził :-(

jak sie konczy goraczka to wyskakuja takie czerwone plamy, szczegolnie na plecach......
czasem 2, 3 a czasem 4 dnia.........

no to juz sama nie wiem, mi to od początku wyglądało na trzydniówke bo ta gorączka była naprawde wysoka i trudna do zbicia a poza tym zero innych objawów. Do pediatry mam przyjsc dopiero w piątek ale jak jutro ta wysypka bedzie wieksza to pójde wczesniej
ehhh lekarze

elfik a czy to jest rumien czy wysypka??? bo jak swedzaca wysypka to moze byc uczulenie na lek.........

a jak rumiane placki to po trzydniowce tak sie dzieje.........

elfik a czy to jest rumien czy wysypka??? bo jak swedzaca wysypka to moze byc uczulenie na lek.........

a jak rumiane placki to po trzydniowce tak sie dzieje.........
nie swedzi i to są takie plamki wiec raczej nie uczulenie na lek bo byloby chyba wszedzie co? ma to tylko na brzuszku i na plecach

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry