reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc Baby. Jestem i ja. Mam troche roboty wiec nie zagladałam.
Dobra cofam się bo mam 4 strony do nadrobienia.
4 strony x 30 postów na strone = 120 postów :szok: :cool2: :cool: :shocked2: :dull:

Zaraz sie zamelduje:-)
:cool:

ps. ale fajnie nowe buźki ;-) :tak:

reklama
Witam się i znikam... bo wyglądam mniej wiecej tak, no i tak się czuje
:baffled: :hmm: :eek: ...a jedzenie..cóż to juz nie jest moje hobby;P wiec dzis jedynie nakarmie Kubusia i to pewnie tez w bólach

Czesc Baby. Jestem i ja. Mam troche roboty wiec nie zagladałam.
Dobra cofam się bo mam 4 strony do nadrobienia.
4 strony x 30 postów na strone = 120 postów :szok: :cool2: :cool: :shocked2: :dull:

Zaraz sie zamelduje:-)
:cool:

ps. ale fajnie nowe buźki ;-) :tak:

Hej Niania, policzyłaś, że na stronę wchodzi 30 postów ?:) ;-) ;-) ;-)
czy to jest gdzieś w ustawieniach hihi

Jak Maksio? Już wszystko dobrze z rączką?
A i przypominam, że czekamy na fotki ze słonecznych wakacji :tak:

Witam się i znikam... bo wyglądam mniej wiecej tak, no i tak się czuje
:baffled: :hmm: :eek: ...a jedzenie..cóż to juz nie jest moje hobby;P wiec dzis jedynie nakarmie Kubusia i to pewnie tez w bólach

Hej Aniusia !!!! Biedactwo !!! Przykro mi, że tak Cię męczy...
nawet nie wiem jak Cię pocieszyć, do głowy przychodzi mi jedynie, że to w końcu minie... ale co to za pocieszenie...
elviski dla Ciebie i dla brzusia !!!!:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

młoda wstala, no to nereczki moje miłe !
:-D

jeszcze coś zjemy (to znaczy Julcia) i pora ruszyć z domku, zwłaszcza, że mamy autko do swojej dyspozycji :tak: :tak: :tak:

Hej Niania, policzyłaś, że na stronę wchodzi 30 postów ?:) ;-) ;-) ;-)
czy to jest gdzieś w ustawieniach hihi

Jak Maksio? Już wszystko dobrze z rączką?
A i przypominam, że czekamy na fotki ze słonecznych wakacji :tak:

heheheh mam w ustawieniach 30 postów :-) ale nie pytaj mnie gdzie bo nie wiem hihihih

dobra zrobiłam co najwazniejsze w robocie, nadrobiłam główny watek, mam zdjecia z wakacji wiec lece wstawic

a moje poczciwe Maksiwo ma sie całkiem dobrze
raczka piekna nie jest, ale ładnie sie goi
zrobiłam mojemu dziecki numer jego zycia i obciełam mu grzywkę hiihhi zrobie fote i wam wkleje
jakiś taki grzeczny z ta grzywką wygląga :-D :-D :-D

no a z tego co sobie wynotowałam na kartce to :

1. dzieki za wiadomosci o mleku. mój maks tez juz je zupki na mleku, jogurty , danonki, serki, zółwty ser i takie tam. Chwała Bogu z jedzeniem u nas nie ma zadnych kłopotów wiec jest git.
2. Vibovit - ja daje choc on jakoś dziko nie przepada za nim
3. Z całego serca gratuluje Darci :-) :-) :-) :elvis: :elvis: :elvis:
4. lTrzymam kciuku za Kornelka i Weronisie. Z serduszka duzo zdrówka. I mamusiom duzo siły!!
5. Deasria ja bede miec pewnie podobne jazdy z usypianiem. Daj Maksiowi jezscze chwile i tez sie zabieramy do tego :-D :-)

Dobra ide wkliec zdjecia.

reklama
Do góry