reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

u mnie też fajrant :)
zamówiłam dziś nowy aparat cyfrowy, zobaczymy kiedy przyślą :)

ale na dworze była patelnia, kurcze jak się siedzi w domu to w ogóle tego tak nie czuć...
Julka się nauczyła wywalać jęzor i to teraz głównie zajmuje jej uwagę jak gdzieś z nią idziemy... boszzz co za dziecko :)
No i wychodzi jej górna jedynka. Teraz będzie jak prawdziwy kasownik jeden ząb na górze i jeden na dole :)- takie obcęgi hehhe

czy będzie tu ktoś wieczorem z jakimiś %% ?? bo nie wiem czy mam pogonić łośka do sklepu czy nie ;) ;) ;) ?? :p :p

reklama
e_mama pisze:

ale na dworze była patelnia, kurcze jak się siedzi w domu to w ogóle tego tak nie czuć...
Julka się nauczyła wywalać jęzor i to teraz głównie zajmuje jej uwagę jak gdzieś z nią idziemy... boszzz co za dziecko :)
No i wychodzi jej górna jedynka. Teraz będzie jak prawdziwy kasownik jeden ząb na górze i jeden na dole :)- takie obcęgi hehhe

czy będzie tu ktoś wieczorem z jakimiś %% ?? bo nie wiem czy mam pogonić łośka do sklepu czy nie ;) ;) ;) ?? :p :p

u nas to samo z tym jęzorem ::) wywla go do kolan normalnie. Co do %% to ja sie zastanawiam własnie-martini?żubróweczka z sokiem jabłkowym? czy może pifko? hmm ale coś bedzie oj bedzie

normalnie sie wkurzyłam dzisiaj no :mad:
znowu mierzyłam sukienki- dwie tym razem i znowu to samo-w biodrach super , w cyckach wisi :mad: silikony sobie strzele jak nic kurcze :mad:

co proponujesz pod truskawki elfiko ??? żeby się nie zważyło hihihihihi
bo na kolację miałam koktajl ?:)

elfiko pisze:
normalnie sie wkurzyłam dzisiaj no  :mad:
znowu mierzyłam sukienki- dwie tym razem i znowu to samo-w biodrach super , w cyckach wisi  :mad: silikony sobie strzele jak nic kurcze  :mad:

a u mnie za to ciągle obcisk, co bym na siebie nie założyła to jest obcisk ;D ;D ;D ;D
a najlepiej dziś rano jak wyparowałam do listonosza w koszulce bez stanika pod spodem i takie jakieś ::) dziwne oczy zrobił hihihihi ;) ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

e_mama pisze:

czy będzie tu ktoś wieczorem z jakimiś %% ?? bo nie wiem czy mam pogonić łośka do sklepu czy nie  ;) ;) ;) ??  :p :p

hi hi hi pogonic, ja mam browarka ;D :laugh: :D

DASARIA pisze:
e_mama pisze:

czy będzie tu ktoś wieczorem z jakimiś %% ?? bo nie wiem czy mam pogonić łośka do sklepu czy nie  ;) ;) ;) ??  :p :p

hi hi hi pogonic, ja mam browarka  ;D :laugh: :D

poszedł po piffoooo ;) ;) ;)

Babulki baaaaardzo dziękuje za życzenia.

Biduklka Weronika niech szybciuto do zdrówka wraca.

Jak dzieci chorują to naprawdę bieda. Ja strasznie przeżywam choroby Igulki. Do tej pory miała tylko 3 razy katarek i raz ostatnio biegunkę.

reklama
widziałam chodzącego Krzysia ;D ale numer, jak Weronika tak zacznie latac to mnie wywiozą ::) ::) ;D

Do góry