reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA FRIDY
1z23b4h.jpg

reklama
witam
my dzisiaj spalismy do 9-tej i krzysiek zasnąl na drzemkę dopiero o 13:30 zawsze zasypia ok 12-tej poprzestawiało mu sie wszystko ciekawe o ktorej pójdzie spac
ale jakos dziwnie bez joasi zawsze jej było pełno na forum hmm

Hello

NO i wynadrabialam wszystko, co z tego jak nie wiem czy porusze to co chcialam, bo tyle tych tematow sie przewnelo.
Moje male szczescie jest naprawde absorbujace, chce sie bawić najlepie ze mną i wszędzie mnie ciągnie za rękę.

Elfiko, oglądnełam Twoja Weroniczke, żywe sreberko jak to Ania powiedział, dobrze, że ma energię mimo choroby. Mój Alus zachowuje się często podobnie ale bez wywijania głową ::) ;)

No i jeszcze chce mi sie poruszyć temat Twojego jedzenia. Rzeczywiście jeszc bardzo niewiele i na owocach to podtuczyc sie nei ma mowy. Jak bym Cię zaczeła karmić to zaraz by efekty było widać ;) Koniecznie obiadek dwudaniowy i jakieś kanapeczki na wieczór, a nie dwa jabłka starte i arbuz, no to tez ale po kanapkach. No to się odezwała "matka" :police: ;) To wszystko z troski, bo naprawde nam znikniesz z forum, a energi do Weroniczki to Tobie przecie potrzeba cała masę. Z takich jabłuszek to kalorie zaraz wyleca i ciało będzie czerpało z rezerw, który u Ciebie to jest chyba znikoma ilość :(
Elficzko zrób to dla nas, bo potzrebujemy Twoich cennych rad! :)

Dla Fridy wszystkiego co najlepsze w dniu imienin, spełnienia marzeń!!!!!

Lila do Ciebie chcialam 3 słowa w sprawie chrzcino-roczku Za dużo żarełka! To tak jak dla mnie. Narobisz się kobieto, a czy docenią? Owszem tort jakieś jeszcze inne ciasto, sałatka, coś na gorąco i przegryzki drobne w postaci koreczków ale nie tyle jedzenia :laugh: ;D :D No ale oczywiście decyzja nalezy do Ciebie :)

Iwonko, ja pisałam o zachowaniu mojego ALka ale posta mi zeżarło, a bylo to jakieś dwa dni temu ::)
Mój Alek zachowuje się tak jak Kornelek, owszem ma chwile niebiańskie i prócz marudzenia jest pogodny, ale potrafi kopać, gryźć (nawet siebie), szczypać i co mu najlepiej wychodzi rzucać tyłkiem. Ja to zwalam na kryzys 11 miesiąca naprawdę! :laugh:
A jak mi to powiedziała jedna z koleżanek, nasze dzieci uczą się jak wyładować złe emojcje, no i niech sie wreszcie nauczą ::)

Aha i jeszcze chciałam powiedzieć, że ja to planuję dziecko na 2008, ale czy mi wyjdzie to się okaże. Póki co mam nadzięję, że za rok będę bardziej gotowa na kolejnego bobasa. Nie wiem jak nam się życie potoczy, z drugiej strony jak stanę się wygodna po powiedzmy 5 latach to chyba jeszce ciężej będzie zdecydować się na drugie maleństwo niż po 2 latach. Trzymam się narazie tej opcji, że 3 lata róznicy to w sam raz i optymalnie ::) :p
Zresztą obstawiałyśmy tu własnie rok 2007 na zajście i 2008 na poród pamietacie???, nei wiem gdzie ten wątek, chyba w lipcówkach po porodzie? a może osobny, poszukam. Mam nadzieję, że nie zostanę sama z tym planem ;D

Ps. Łoś o niczmy narazie nie wie 8) :D ;)

Martuska pisze:
Hello

NO i wynadrabialam wszystko, co z tego jak nie wiem czy porusze to co chcialam, bo tyle tych tematow sie przewnelo.
Moje male szczescie jest naprawde absorbujace, chce sie bawić najlepie ze mną i wszędzie mnie ciągnie za rękę.

Elfiko, oglądnełam Twoja Weroniczke, żywe sreberko jak to Ania powiedział, dobrze, że ma energię mimo choroby. Mój Alus zachowuje się często podobnie ale bez wywijania głową ::) ;)

No i jeszcze chce mi sie poruszyć temat Twojego jedzenia. Rzeczywiście jeszc bardzo niewiele i na owocach to podtuczyc sie nei ma mowy. Jak bym Cię zaczeła karmić to zaraz by efekty było widać ;) Koniecznie obiadek dwudaniowy i jakieś kanapeczki na wieczór, a nie dwa jabłka starte i arbuz, no to tez ale po kanapkach. No to się odezwała "matka" :police: ;) To wszystko z troski, bo naprawde nam znikniesz z forum, a energi do Weroniczki to Tobie przecie potrzeba cała masę. Z takich jabłuszek to kalorie zaraz wyleca i ciało będzie czerpało z rezerw, który u Ciebie to jest chyba znikoma ilość :(
Elficzko zrób to dla nas, bo potzrebujemy Twoich cennych rad! :)

hehe że niby pod włos chcesz mnie ten tego? heheh no ale ja jem a tyle tylko bo wiecej nie zmieszcze ;D
a to kręcenie głowa mojego dziecka to zostało jej z tańczenia-weronika jak tylko słyszy piosenke Hips Don't LieShakiry i tego całego Wyclefa Jean to szaleje własnie tak z tą głową, mój mąz jej tego nauczył ::) wiadomo jaki tata taka córka ;D

Aha i jeszcze mialam napisać, dla porównania, że Alek waży 9,360 na golasa. Ważony był tydzień temu. Trzyma się cały czas w swoim kanale centylowym. Jakoś mi się wydaje, że to juz pisałam ::) :p

Friduś, a Twoja Igusia to jeść nie chce czy takie sapalanie ma?
Pisz do nas cześciej!

Elfiko Ty nasza kochana, wiecej nie zmieściesz ale jak stopniowoo będziesz jadła więcej to zołądek się poszerzy, bo teraz to pewnie skurczony co nieco :p

Ok pustawo tu dzisiaj, może wieczorkiem jakieś pogaduchy urzadzimy.
My wybywamy na spacerek a potem kolacyjka z kąpankiem i lulanie Alusiowe :)

reklama
no ja jestem na troche , Weronika już śpi, mój mąz zwolnił sie troche z pracy i pojechaliśmy na zakupy to przynajmniej tyle mam juz z głowy na sobote :)

Do góry