reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

o 12 miałyśmy iśc na szczepienie, a moje dziecię śpi ::) :p
pewnie mały cwaniaczek myśli, że ją to ominie ;D ;D :laugh: :D

reklama
Klaudia pisze:
A do mnie własnie zadzwoniła Ania G i jest wielka szansa, że spotkamy się w przyszłym tygodniu w Zakopanym. Huraaaa!!!! :D :D :D :D
SUPER - naprawde nam sie bb integruje na całego....teraz nie wiem czego Wam zazroscic -spotkania czy gór -hmmmmmmmm ??? ;)

ja też nie chcę aby Daria była jedynaczką, ale jak sobie pomyślę o tym, że znów będzie poród to mi się odechciewa  ::) ;D

boję się, że jak w przyszłym roku ewentualnie za dwa lata nie zaczniemy się starac o drugie bobo to nam się całkowicie odechce, bo Daria będzie już samodzielna, a tu znów będzie trzeba bawic się w pieluchy itp ::)

i bądź tu madry co robic???  ::) :p  

DASARIA pisze:
ja też nie chcę aby Daria była jedynaczką, ale jak sobie pomyślę o tym, że znów będzie poród to mi się odechciewa ::) ;D

boję się, że jak w przyszłym roku ewentualnie za dwa lata nie zaczniemy się starac o drugie bobo to nam się całkowicie odechce, bo Daria będzie już samodzielna, a tu znów będzie trzeba bawic się w pieluchy itp ::)

i bądź tu madry co robic??? ::) :p
dzieci :D

AniaSzwarc pisze:
DASARIA pisze:
ja też nie chcę aby Daria była jedynaczką, ale jak sobie pomyślę o tym, że znów będzie poród to mi się odechciewa  ::) ;D

i bądź tu madry co robic???  ::) :p 
dzieci :D

hi hi hi ;D :D :laugh: ;)

e_mama pisze:
wiecie co się przed chwilą stało ????

listonosz przyniósł przesyłkę dla Julki z okazji roczku od firmy MARKO. Jak kupowaliśmy malutkiej Julce matę edukacyjną Tiny Love to można było wtedy wysłać kupon z kodem kreskowym i ta firma przysyłała gratis dzwoneczki do tej maty, no a teraz przysłali gratis takiego konika morskiego, hihihi fajnie :):):):):)
no my też dostaliśmy wtaki sam sposób małpkę i na kopercie pisało pod adresem "Dla Otylii"
miłe to ............oj miłe ;D

a ja wiecie,co muszę robić ???
oczywiście nie dzieci,bo już mam dwójeczkę ;D ;D ;D ;D ;D

ale lecę obiadek klecić,a musiałam zamknąć balkon,
bo Otylcia nauczyła się na niego wychodzić i mi kwiatki podjada,
bo ją wczoraj przyłapałam na tym,a dzisiaj chyba od tego jest rozwolnienie

reklama
a ja mowie ze jak wpady nie zalicze to sie nie wiem kiedy swiadomie zdecyduje  ::)

ja teraz mam plany
a wiec zamierzam schudnac i dopoki nie schudne to nie zamierzam w ciaze zachodzic bo potem ze mialam komplkacje i w szpitalu musialam lezec a wogole to grube kobiety w ciazy mi sie nie podobaja i ja sie sobie nie opdobalam bo sie czułam jak ten wieloryb ::)

potem zamierzam skonczyc lo,rozpoczac studium na kierunku logistyki z administracja,wziasc sie za angielski bo jako spedytorowi bedzie mi bardzo potzrebny
zamierzam sie nacieszyc zyciem: imprezki,chlańsko itp.
ja mloda dupa jestem jeszcze 22 lata mam to sie wyszumiec musze i mam ochote  ;D
kumpele czekaja na mnie ale powiedzialam ze dopoki nie dojde do 70kg to na zadnej imprezie mnie nikt nie zobaczy

szkoda mi tylko ze bedzie zas duza przerwa wiekowa miedzy dziecmi (mysle ze jakies 3-5 lat)
ja bym chciala tak urodzic na wiosne 2007 aby byla przerwa tylko dwa latka
no ale sytuacja zyciowa jest trudna,i moja edukacja niedokonczona
a bez edukacji to i porzednej roboty nie bede miec
i to sa głowne przyczyny dlaczego rezygnuje z posiadania dzidziusia juz teraz

choc jakby sie cos przydarzylo to byloby tez fajnie ;) 8)

Do góry