reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Czesc babeczki!
Elficzku rety to co wyslalam doszlo do mnie spowrotem ::) ;D(w tym czasie jak bylismy na wakacjach).Dzis mi sie przypomnialo :laugh:.Jak bedzie mi sie chcialo ruszyc tylek to sie dzis na poczte przespaceruje :)

reklama
Hej babulce,
zostawić Was same to naprodukują jeszcze 4 strony od wczoraj  ;D
nadrobiłam :)

Zdrówka i wszystkiego najlepszego dla Fridzi - Karolinki  :laugh: :laugh:

Zajadam się koktajlem truskawkowym… Wczoraj o 22 :o :o :o sąsiadka przywiozła nam całą ogromną torbę truskawek i musiałam je myć i szypułkować prawie do północy, zamroziłam 3 pojemniki a reszta do zjedzenia dziś... Kurcze takie hurtowe ilości to mnie przytłaczają, bo ja nigdy żadnych przetworów nie robiłam a szkoda było te truskawki hymm zutylizować  :laugh: :laugh: :laugh:

Z łosiem już ok, obudził mnie w środku nocy, żeby mi o jakichś całkach i różniczkach opowiadać... mówię Wam :p :p :p :p :p ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

cześć Baby

Dziekuje za życzenia.
Ostatnio miałam urodzinki i 3 pojawiła się z przodu. Strasznego miałam doła. A dzisiaj imieninki bardzo sympatycznie bo całkiem o nich zapomniałam  ;D

Kurcze napiszcie gdzie zdjęcia mogę obejrzeć i wkleić.
Moja Iga tylko raz miała antybiotyk. Zaraziła się ode mnie i miała ropny katar.

hanti pisze:
Lilka pisze:
Lilka pisze:
Hanti to jest twoj wozek???

tak sobie przegladam
i zobacz jaki przypadek,nawet nick jest ''Hanti''  :laugh:

ok lasencje znikam do Karlosowego

o cholerka
gdzie mi link wcieło??????????????

http://www.allegro.pl/item113832870__wozek_tako_natalia_na_gwarancji_.html
tak tak Liluś to jest mój wózek i moja wypocona aukcja ;D

Hanti jak nie osiagniesz min.350zł to nie sprzedawaj!!!
ja mam kupca w razie W !!!!!

frida27 pisze:
cześć Baby

Dziekuje za życzenia.
Ostatnio miałam urodzinki i 3 pojawiła się z przodu. Strasznego miałam doła. A dzisiaj imieninki bardzo sympatycznie bo całkiem o nich zapomniałam ;D

NO JUZ TRZY RAZY PISAłAM ZE DO GALERII ZE ZDJECIAMI SIE WCHODZI PRZEZ TO "IDZ" NA DOLE STRONY . TAM TRZEBA DO WATKU'MAY LIPIEC 05" I TAM SA NASZE GALERIE

frida27 pisze:
cześć Baby

Dziekuje za życzenia.
Ostatnio miałam urodzinki i 3 pojawiła się z przodu. Strasznego miałam doła. A dzisiaj imieninki bardzo sympatycznie bo całkiem o nich zapomniałam  ;D

Frida tu masz

https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,2304.1380.html

:):):)

Lilka pisze:
hanti pisze:
Lilka pisze:
Lilka pisze:
Hanti to jest twoj wozek???

tak sobie przegladam
i zobacz jaki przypadek,nawet nick jest ''Hanti''  :laugh:

ok lasencje znikam do Karlosowego

o cholerka
gdzie mi link wcieło??????????????

http://www.allegro.pl/item113832870__wozek_tako_natalia_na_gwarancji_.html
tak tak Liluś to jest mój wózek i moja wypocona aukcja ;D

Hanti jak nie osiagniesz min.350zł to nie sprzedawaj!!!
ja mam kupca w razie W !!!!!
Dobrze Liluś ;D............dzięks
a takie minimum mi się właśnie marzy
bo ja naprawdę mało korzystałam z tego wózka

reklama
Do góry