reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

polozyłam małą spac i znikam bo to prasowanie lezy mi juz z 3 tydzien ::)
i jak cos potrzebuje to na bierząco prasuje 8)

a w miedzy czasie doszlo pare pralek do wyprasowania
nie bede wam mowic ile tego jest 8)

reklama
Elfiko obejrzalam filmik z Weronika
matko ale ją energia rozsadza :laugh: wogole nie widac by dziecko chore bylo
boshee :D

zycze duzo zdrowka dla malutkiej
znowu antybiotyk......... ::)
moja Mili w maju miala 2 antybiotyki
mam nadzieje ze tak szybko nie beda jej potzrebne

Lilka pisze:
polozyłam małą spac i znikam bo to prasowanie lezy mi juz z 3 tydzien ::)
i jak cos potrzebuje to na bierząco prasuje 8)

a w miedzy czasie doszlo pare pralek do wyprasowania
nie bede wam mowic ile tego jest 8)

ja juz teraz zawsze na bierząco jak coś potrzebuje to prasuje bo nie ma szans, nie mam czasu na prasowanie stosów. Prasuje tylko hurtem koszule i koszulki męża.

elfiko pisze:
Lilka a u nas to juz trzeci antybiotyk w przeciągu niecałych dwóch miesięcy  :-[ kurcze
:-* :-* :-* dla Weronisi
u nas całe szczęście do tej pory obyło się bez antybiotyków i oby tak było nadal :)

DASARIA pisze:
elfiko pisze:
Lilka a u nas to juz trzeci antybiotyk w przeciągu niecałych dwóch miesięcy :-[ kurcze
:-* :-* :-* dla Weronisi
u nas całe szczęście do tej pory obyło się bez antybiotyków i oby tak było nadal :)

no myłśy wytrzymały całe 11 miesiecy bez jakichkolwiek leków poza homeopatycznymi syropkami na katar czy solą fizjologiczna a teraz mamy taki nawał choroby chyba :-[

reklama
Do góry