reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
DASARIA pisze:
Melll pisze:
ja też uciekam - jeszcze muszę sie przygotowac bo jutro do przystojniaka dentysty ide  >:D >:D O0 O0

hi hi hi to już jutro  >:D >:D :police: :o :o :laugh: :D ;)

jakby mój łoś to przeczytał to by mi kazał dentyste zmienić - taki z niego zazdrośnik  ;) ;D ;D
ale to on mi tego lekarza znalazł jeszcze jak w ciąży byłam  O0

Melll pisze:
DASARIA pisze:
Melll pisze:
ja też uciekam - jeszcze muszę sie przygotowac bo jutro do przystojniaka dentysty ide  >:D >:D O0 O0

hi hi hi to już jutro  >:D >:D :police: :o :o :laugh: :D ;)

jakby mój łoś to przeczytał to by mi kazał dentyste zmienić - taki z niego zazdrośnik  ;) ;D ;D
ale to on mi tego lekarza znalazł jeszcze jak w ciąży byłam  O0

łoś wie o co chodzi, pierw żonę w ciązy pokazac, a potem niech juz sobie do niego chodzi ;D :laugh: ;) :)

ano tak już bywa,że kiedy babulki śpią ja tu choćby na chwilkę
muszę zajrzeć ;)

no cóż Niemcy nie zagrają w finale,
ale Włosi byli zdecydowanie lepsi :)

biedny,tylko mój łosiek,bo został w domku,by zobaczyc ten mecz,
a teraz skatowany pojechał do pracy................aż mi go szkoda ::)

poczytałam i co nie mam z kim podyskutować,
ale jutro tu zajrzę,bo mam dopiero na 18 do pracy,
ale nie ma tak lekko za to bedę tam kwitła do 2 w nocy :(

a i czy ktoś wie,co tam u Niani,
bo jak mi się zdaje to ona nie pokazała się po urodzinkach ::) :(

reklama
a i Dasaria cwana kobitka w bambuko łosia nabija
chyba kochana do Ciebie na nauki pojadę..............ufffff jak dobrze,
że mam blisko ;)

no i to prawda,że łoś,jak z dzieckiem musi siedzieć,kiedy my w pracy jesteśmy,
to trochę inaczej do sprawy podchodzi...........chociaż w łikendy potrafi łosiować czasem ;D

Do góry