reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
tusia26 pisze:Melll pisze:tusia26 pisze:ło jesu zeszczałam się prawie, muszę to mojemu pokazac.
Weronika jaki wariat mały, no jest boska, a tak bardziej poważnie to ma ruchy jak ten chłopczyk mojej kolezanki z ktorym ona teraz chodzi na specjalne zajecia dla napodbudliwych dzieci. On jest boski ( choc dla niej czort) ale jak sobie przypominam jak on az telepal bo mama go za rączke trzymała, a jego energia rozpierala i rece tez mu tak lataly to to zlapal, to to puscil, caly czas usmiechnięty, dziecko nad którym nikt nie nadarzy. Elfiko jak masz jak ona to się nie dziwie, że taka huda jestes, ten jej juz biega a ona - prawie jej nie ma.
a ja tylko dodam że pewnie tez dlatego z wagą jej takie cyrki - przecież to dziecko musi miec niezłe spalnie :laugh:
hi, hi no wlasnie to prawie tak jak my bysmy mieli caly czas na rowerze pedalowac pod gorke.
Dobranoc Elfiko odpoczywaj, odpoczywaj jutro znow cięzki dzien przed toba :![]()
Elfiko mąż to powinien Ci jakieś sanatorium albo SPA zafundowac,
wielki szacuneczek dla Ciebie
Melll
Mama Julci
kate332 pisze:ja tez obejrzałam weronike wow elfiko :![]()
a jak to jest jak jest zdrowa?
własnie o tym samym pomyślałam
DASARIA
lipcowe mamy '05
Melll pisze:kate332 pisze:ja tez obejrzałam weronike wow elfiko :![]()
a jak to jest jak jest zdrowa?
własnie o tym samym pomyślałam![]()
ja też ;D :
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
Melll pisze:ja też uciekam - jeszcze muszę sie przygotowac bo jutro do przystojniaka dentysty ide >>
O0 O0
hi hi hi to już jutro >