reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a Joasia i Gazelaczek włąsnie oglądaja mecz bo sie pozakładali( joasia z łosiem przeciwko gazelaczkowi z jej łosiem) o wynik ::) tym to dobrze ::)

reklama
e_mama pisze:
Iwon pisze:
Dziewczyny, nie żebym łosi broniła  :p, ale muszę Wam napisać, że takie myślenie o "wyższości" pracy zawodowej nad domową jakoś się tak samoistnie i nieświadomie nasuwa. Sama się na tym przyłapałam i wpadłam we własne sidła. Parę razy były takie sytuacje, kiedy łosiek miał wolne i zajmował się małym do późnego popołudnia. Ja przychodziłam z pracy styrana i ślina przynosiła mi na język tylko jedno: czemu mnie męczysz, przecież JA BYŁAM W PRACY  ::)
Zaraz oczywiście się reflektowałam, ale to tylko dlatego, że doświadczyłam bycia mamą na całym etacie i pamiętam, jaka to harówa. Facet może tego nie zrozumieć, dopóki nie zazna tego na własnej skórze. Chyba nie ma lepszego sposobu  ::)

niech żyje zlot lipcówek !! niech żyje !!!!!!!  >:D >:D >:D >:D

no właśnie nasze sptkanie to bedzie egzamin dla wielu panów  ;D :laugh: :D :)

nie no, widziałam właśnie przed chwilą Weronikę  ;D ;D ;D :p :p :p :p
ta to na choruska nie wygląda  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
co za wiariactwo :):):) ale ma temperament laska  ;D ;D ;D ;D
oj, uśmiałam się razem z nią  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no to teraz już na prawdę idę  :p

e_mama pisze:
nie no, widziałam właśnie przed chwilą Weronikę  ;D ;D ;D :p :p :p :p
ta to na choruska nie wygląda  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
co za wiariactwo :):):) ale ma temperament laska  ;D ;D ;D ;D
oj, uśmiałam się razem z nią  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no to teraz już na prawdę idę  :p

Dobranoc Edzia :)

elfiko pisze:
a Joasia i Gazelaczek włąsnie oglądaja mecz bo sie pozakładali( joasia z łosiem przeciwko gazelaczkowi z jej łosiem) o wynik  ::) tym to dobrze  ::)

JA TEŻ TAK CHCĘ, ale w tym roku to u nas nie realne abyśmy gdzieś razem pojechałi, najwyżej ja sama z Darią gdzieś pojadę (jak jakaś wdowa) :( ;D ;) :laugh: :D

e_mama pisze:
nie no, widziałam właśnie przed chwilą Weronikę ;D ;D ;D :p :p :p :p
ta to na choruska nie wygląda :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
co za wiariactwo :):):) ale ma temperament laska ;D ;D ;D ;D
oj, uśmiałam się razem z nią :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no to teraz już na prawdę idę :p

ona tak szaleje mi całymi dnaimi ::) a potem sie dziwicie ,że ja nic nie jem ::) nie ma kiedy ::)

reklama
Do góry