reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja obserwuje licytacje stroju kąpielowego dla Mileny
zaatakuje w ostatniej chwili :D

bo idzie lato a u nas wokoł same jeziora i ja np. Mili nie wpuszcze bez pampersa i stroju do wody.....

po 1. nie chce by tam cos zrobila,ze robią inni to ich sprawa,ja do tego sie nie doloze
a po 2.to woda jest nieczysta i nie chce by Milenka cos zalapala

sama 2 lata temu weszlam do wody a potem mialam grzybice.........poszlam do lekarza a on mi ze mam Grzybice pochwy :o
pytam sie go jakim cudem???
a on sie mnie zapytal czy kapałam sie w jeziorze
mowie ze tak

a on mi na to ''tak jest,jedna z grzybem wejdzie do wody a do mnie 20 przychodzi na leczenie'' ::)

niektore baby są oblesne..........

qrcze nie pamietam ktora z was chrzcila jakis czas temu coreczke
czy Hanti czy E-mama..............a moje pytanie brzmi czy ta kreacja jest na sprzedaz? :)

za miesiac chrzcze Mili i szukam dla niej czegos....

hello!

ja na chwilke bo R. ma w sobote egzam i musi sie uczyc wiec ja zaraz do Kubusia spadam...

i chciałam tylko wtrącic swoje 3 grosze do minionej rozmowy: u nas tez się mówi przylepki, piętki i dupki :)

i ciekawa jestem jak Kasia.K sie czuje??hop hop Kasiu, daj znac co u Ciebie!!!

Lilka pisze:
czy Hanti czy E-mama..............a moje pytanie brzmi czy ta kreacja jest  na sprzedaz?  :)

Lila, ja chrzciłam Julę jak miała 3 miechy i mam sukienkę na 74 cm. Myślę, że będzie za mała na Milenkę.
no właśnie dobry pomysł mi zarzuciłaś hehe, wystawię ją na allegro :)

e_mama pisze:
Lilka pisze:
czy Hanti czy E-mama..............a moje pytanie brzmi czy ta kreacja jest  na sprzedaz?  :)

Lila, ja chrzciłam Julę jak miała 3 miechy i mam sukienkę na 74 cm. Myślę, że będzie za mała na Milenkę.

hmmm
to która chrzcila nie dawno corke?
bosheee jaka sklera
nie pamietam ::)

moge ci wystawic ogloszenie na Noworodku ;)

hej kochane ..................ja jak po ogień, zmęczona jestem

mam pytanie !!!!!!! tata mnie zastrzelił wiadomością.....................martuś i maniulko czy wy płacicie tu podatki od dochodów ??? nie wiem jak sławek martuśki, ale chyba maniu twój łukasz pracuje legalnie ?? i co ??
tata mówił, że jeden gościu ostatnio mu mówił, a dziś inny potwierdził, że pracując legalnie za granicą trzeba u nas normalnie rozliczać się u złodziei (zasrana skarbówka ) no i coś wiecie na ten temat ???? a jęsli trzeba a młody się nie rozliczył u nas z zarobków (pracował 2 lata temu we włoszech legalnie) to co ???? .................rany szlak by to trafił ::)

reklama
Lilka pisze:
e_mama pisze:
Lilka pisze:
czy Hanti czy E-mama..............a moje pytanie brzmi czy ta kreacja jest na sprzedaz? :)

hmmm
to która chrzcila nie dawno corke?
bosheee jaka sklera
nie pamietam ::)

moge ci wystawic ogloszenie na Noworodku ;)
Hanti chrzciła Otylke

Do góry