reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc babeczki. Tak tylko wpadłam powiedzieć, że mnie cosik dopadło, no i zdycham :( Mam 38 goraczki i słaba jestem jak nie wiem co. Głowa mi pęka a Maciejka szaleje. Kurcze żebym go tylko nie zaraziła :(

Maniu spóźnione ale najserdeczniejsze życzonka ode mnie i Maciusia. Żeby Duży i twoje kochane Maludy dawały ci moc szczęścia, miłości a czasem troszkę świętego spokoju. No i dołączam się do Tusinych całusków :D

Hanti, powiedz kochana, czy Otka lubi się bawić w tym kojcu i ile czasu w nim wytrzymuje? Kurcze, my na ten kojec nie wydaliśmy najmniej pieniędzy, a dla małego jest on niczym więzienie ::) Ląduje tam tylko w dwóch przypadkach i to najwyżej na kwadrans:
1. w sytuacji awaryjnej (czyt. w domu jest tylko jeden rodzic, który chce iść siusiu ;))
2. tuż po karmieniu, kiedy jest chwilowa ospałośc i spokój

Chyba popchnę ten kojec w cholerę na allegro :p :p :p :p :p :p

U nas kojec też sie niesprawdza, jest bo jest. Adaśko najbardziej lubi chodzić trzymany za ręce, a w kojcu to chyba jak w więzieniu się czuje.

Klaudia pisze:
Czesc babeczki. Tak tylko wpadłam powiedzieć, że mnie cosik dopadło, no i zdycham :( Mam 38 goraczki i słaba jestem jak nie wiem co. Głowa mi pęka a Maciejka szaleje. Kurcze żebym go tylko nie zaraziła :(

Klaudio
dużo zdrówka życzę!!

reklama
Iwon pisze:
Hanti, powiedz kochana, czy Otka lubi się bawić w tym kojcu i ile czasu w nim wytrzymuje? Kurcze, my na ten kojec nie wydaliśmy najmniej pieniędzy, a dla małego jest on niczym więzienie  ::)

Hi hi, a ja od razu wiedzialam, ze dziecku z takim temperamantem jak moje kojec się nie przyda. Zreszta, nie mam nic przeciwko żeby grasowal po calym mieszkaniu. Juz sie przyzwyczailam ze mam na niego non-stop oko :) Tyle, że musimy cos kupic bo szykują sie wyjazdy i potrzebne bedzie jakis łóżeczko. A jaki masz kojec i za ile chcesz sprzedac? Mi sie podobaly takie z firmy HAUCK - tyle ze to łóżeczka a nie kojce {na Allegro za ok 160zl}. I chyba w ten weekend cos takiego sobie sprawimy.

Do góry