reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
co do kolczykow, to ja mialam brzebite uszy jak szlam do komunii...........wczesniej nie chcialam ich miec....bo nie chcialam wygladac jak dziewczyna!!!!!! :p :p

no coś takiego ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
e_mama pisze:
Joaska pisze:
co do kolczykow, to ja mialam brzebite uszy jak szlam do komunii...........wczesniej nie chcialam ich miec....bo nie chcialam wygladac jak dziewczyna!!!!!! :p :p

no coś takiego ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

wiesz...........wychowana z 2 facetami, zawsze bylam chlopaczara hihi, a kolczyki to byl obciach :p :p :p

Edytko, o Kornelku napisałam kilka postów wyżej  :) Ale przed paroma minutami dzowniłam do Kasi i temp. znowu podskoczyła do 37,8  :( To zęby prawie na sto procent, bo Kaśka wybadała dziś (nie wiem, jak jej sie to udaje. U mnie każda próba zaglądnięcia małemu w paszczkę kończy się wrzaskiem  :p) duży biały ślad na całej długości górnego dziąsła. Chyba wykluje mu się kilka kiełków naraz..

Ja miałam przebite uszy w wieki 18 miesięcy  :p, a to dlatego, że mama wkurzała się, gdy mylono mnie z chłopakiem  ;D Ja bym tam raczej zapuściła córce włosy dla odróżnienia, ale cóż, różnie ludzie kombinują  ;)

Nianiulec czyżby moja wczorajsza wiadomość na GG wzbudziła w Tobie mały wyrzut sumienia?  ;) Fajnie będzie zobaczyć Maksia, ale, wstyd się przyznać, przede wszystkim czekam na zdjęcia Waszego nowego gniazdka  :)

cześć baby
dziecko śpi a ja pije herbate błeee
a o kawie marze sobie bo w nocy hoho chyba ze sto razy wstawałam do tego mojego rozbójnika małego no i 5.15 koniec spania ::)

Kornelkowi Weronika posyła buziaka na ozdrowienie, oby to jednak były zęby! Moja siostra tak gorączkowała jak jej zęby wychodziły , raz nawet 39.5 miała i mama wpadła w stres

no a ja tych białych śladów w paszczy mojego dziecka jakoś nie widze............... ciekawe kiedy zobacze ::) ::) ::)

pogoda dzisiaj słoneczna sie zapowiada wiec idziemy na spacer nowym pojazdem, ciesze sie że wam sie podoba.

a my z łosiem mamy nie mały problem, nie umiemy zapakowac tego wózka, musimy go juz dzisiaj wysłac i właśnie łoś pojechał po folie, bedziemy owijac ;D
ale sie ciesze,że sie go pozbyłam, taka kolumbryna straszniew wielka, teraz bedzie dużo wiecej mijesca

Hanti kojec superowy, widać że Oti zadowolona, no i dzieki za pamieć kochana, te Twoje myślenie widac cos pomaga bo jakoś ostatnio mniej wojujemy z łosiem.

reklama
a u nas szaro-buro...........i jakos tak depresyjnie :(

Kubiszon padl..............i wkoncu mozna na chwilke usiasc i napis sie kaweczki hihhi

Kornelkowi
moc buziakow :-* :-* :-* :-* :-*

Do góry