reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kurcze o czymś jeszcze chciałam wcześniej i zapomniałam.....................aa napewno o poduszkach, my tymulowi nie dajemy najmniejszej pusi, no chyba że leży u nas na łóżku i ogląda bajkę na sen ;) ale później jak przekładam go do łóżeczka to bez poduchy! a ze spaniem na brzuszku to chyba nasz gapcio by chciał czasami ale niebardzo wie jak główkę ułożyć i sie przebudza, choć raz czy dwa zdarzyło mu się :D

reklama
No właśnie, gdzie się Lilka podziewa...pewnie zakuwa do maury....

cześc Ysiu!!! z Natalki to już kawał kobitki , mój Kubul przy niej to pikuś 8200
czekamy na zdjecia :)

Kredeczko bo ja tak nie na bieżąco...ale Ty chyba kolor na głowie zminiłaś, czy to też panele czy balejge(czy jak tam zwał)?

aaaaaaaa i miałam napisać E_mamieże mam sposób na sztywny wózek, bo takowy i ja mam....Jeżdżę po sznurze od żelazka... robie to w równym rytmie i działa

e_mama pisze:
elfiko pisze:
Weronika waży dokładnie kilogram mniej , wcale nie uważam że Julia za dużo waży,normalne jak dla mnie , zupełnie normalne

hehehheheh, ja też uważam, że normalnie, ale powiedz to mojej teściowej :):):)
"ojejej a po kim to ona ma takie pucki " ..............
e-mamo Julcia ma śliczne poliki i Ty się kochana tesciowa nie przejmuj,
bo jakby miała choćby trochę więcej pucków,
to wyglądałaby,jak obity bokser.................czy o to chodzi Twojej tesciowej
zresztą to nieprawda,że grube(czyt.zapasione)dziecko jest zdrowe ;D

specjalnie dla Iwon

DIETA AMERYKAŃSKA 5dni-5 kilo

Śniadanie godz 10.00
-filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków
-topiony serek o ulubionym smaku - 50g
-pomidor

Drugie śniadanie godz 12.00
-1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli
-pomidor

Przekąska godz 14.00
-jabłko

Obiadokolacja godz 16.00
-20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli
-pomidor

Wieczorem godz 20.00
-kieliszek czerwonego wytrawnego wina

noc godz 22.00
-3 razy numerek z ukochanym ;D ;D ;D dla chętnych ;) ;) ;)

wg mnie ta dieta działa, ja od poniedziałku ją zastosuje
po tych 5 dniach przez następne 2 dni 1000 kcal i można tak kilka razy

ale oczywiście Iwon te 5 dni to aż za dużo przy Twoich 2 KG ;D

Elficzku nasz kochany czekam na Twojego lepszego neta
i będziemy mogły częściej się kontaktować,
bo teraz nie mam na tyle darmowych minutek,a bardzo chciałabym z Tobą tak bez ograniczeń pogadać,
bo bardzo mnie Twoja sytuacja martwi
i często o Tobie kochana myślę ::)

wózio superowy.............czekamy na fotki z pierwszego spacerku ;)
i śliczna Weroniczka sie do nas uśmiecha z suwaczka

no i chciałam dodać,że Otylcia też ma kojec,
a ja mam troszkę wytchnienia dzięki niemu ;D

Weronika ma pojazd superowy

Agnieszka  fajne panele  :)

Ania ja bym chciała miec nawet odrosty, byle mi nie wypadały te cholerme włosy, a w ogóle to fajnie wygladasz  :)

Ysiu ja też mam zamiar Juli kolczyki sprawić

Kubuś ma fajowe skarpety  ;D

Kornelkowi życzę szybkiego powrotu do zdrówka
a jeśli temperaturka utrzyma się dłużej niż dzień na takim poziomie,
to ja pedziłabym do lekarza,
bo to raczej nie przy zębach,aż taka wysoka
przesyłamy buziaczki na ozdrowienie :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry