reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
E_mamo na pocieszenie powiem Ci co dopiero wyprawia MOJA teściopwa;
po pierwsze nie widziała Weroniki od 3go listopada ale to szczegól
po drugie i to najważniejsze - nie podoba sie jej imie naszego dziecka, jej by sie podpbało gdyby Weronika miała na imie Aleksandra( ola) i tak tez sie zwraca do Weroniki- Oleńko. Sto razy ją poprawiałam, mówiłam że ona sie inaczej nazywa a ta swoje!!! i co Ty na to powiesz kochana??

mania pisze:
e_mama pisze:
Julka w ubraniu i pampersie ważyła ostatnio 8770 gram, więc myslę, że ma jakieś 8700, może trochę mniej :) niezły klocek co ?:)

Emamo hhehe klocka to ja teraz trzymam na reach  ;D moja Gaba bez pampersa na golaska 2 miesiace temu wazyla 9,5kg  ::)

:o :o :o :o :o

Maniu - szacuneczek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no zmykam :)

hej kochane padam padam padam ;)
kurde jednak nie położyłam się z tymim, bo stwierdziłam że jak zaśnie w łóżeczku to luzik a jak nie to położę się z nim, ostatnio nie kładłam go do snu samego, a tu położyłam do łóżeczka wyszłam z pokoju i lulał! od 17.45 do 18.45 więc dopiero niedawno zasnął
przysnał raz ale że tata z młodym u nas coś przy tv mieszali to nie mógł zasnąć na dobre a teraz ze złości ugryzł mnie najpierw a później tak szczypnał tymi paluszkami baardzo silnymi że myślałam że sytka mi naderwał ! a na dole mam lekko pękniętą skórkę ale nie wiem czy to od ząbków ale   raczej pazurki  ::)

elfiko pisze:
E_mamo na pocieszenie powiem Ci co dopiero wyprawia MOJA teściopwa;
po pierwsze nie widziała Weroniki od 3go listopada ale to szczegól
po drugie i to najważniejsze - nie podoba sie jej imie naszego dziecka, jej by sie podpbało gdyby Weronika miała na imie Aleksandra( ola) i tak tez sie zwraca do Weroniki- Oleńko. Sto razy ją poprawiałam, mówiłam że ona sie inaczej nazywa a ta swoje!!! i co Ty na to powiesz kochana??

no cóż, schizofrenium paranoidum hehhehehhehehehehe

ja zmykam robic obiad ..... tylko dla kogo  :-[ duzy do pozna w pracy Tymul jak zwylke bedzie plul a Gaba...... moze ona choc troszke zechce  ;)

ja tez sie zbieram ale do wanny najpierw a potem do wyra, Weronika poszła dzisiaj spać o 19.30 wiec rano pewnie o 5tej już bedzie szaleć ::) musze sie troszke przynajmniej przespać
pa kochane, do jutra ( o ile net pozwoli )

AniaSzwarc pisze:
aaa i żebym nie była gołosłowna to pochwalę się moimi odrostami

aniu wyglądasz jak dziewczyneczka :o sympatyczna buziunia, kiedyś gdzieś cię widziałam chyba na basenie i ze ślubnych foto ale tam tak niedokładnie

aga ładne panelki :D

dziewczyny te odrosty ani to chyba ja widzę takie włoski niedługie :)

no no weronka ale masz bryke widaćże wygodnie sie siedzi i jaka pewna siebie w niej jesteś :)

reklama
Cześć laski!

Dawno się nie odzywalam ale tak piszę od niedawna więc pewnie nikt nie zauważyl.

Jestem wami zachwycona wszystkie jesteście sliczne i to bez wyjatku a wasze dzieciaczki sa przeurocze.

U nas w miare ok - Natalia je tak jak wasze skarby juz je bułki, chlebek, szyneczke i nic jej nie szkodzi. Ostatni na badaniu wazyła 9600 więc mam co nosic. Cyca dostaje tylko w nocy.

Śpi tylko raz dziennie  40 min i to na spacerze, szkoda jej na to czasu.

Dzisiaj byłam z nią u kosmetyczki i przekułam jej  uszy, nawet nie płakała jak się zorientowała to było już po wszystkim.

Do góry