reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a co do picia, palenie i innych grzechow to.......
hm.......  8) ;)

ps. nie pale :angel:

pije, przeklinam, pluje,grzesze mysla i uczynkiem  :p ;D >:D >:D

reklama
Pa Maniulka i Dzien dobry!!
Łaaaaa ciężką noc mieliśmy, pobudki co chwila. Ostatnio tak się niewyspałam jak Adaśko miał chore uszy. A teraz to chyba na zęby. Niech wyjdą!!!

Joł  ;D

Aleście się rozkręciły, bravo  ;)

Melll, Martuśka, Gazelaczku, Maniula dziekujemy za gratulacje  ;) Jesli jeszcze ktoś zauważył, że Kornelek raczkuje  ;), a nie znalazł się na tej liście podziękowań, to przepraszam,  ale jestem teraz w pracy  :p W domku nadrobię wszystko dokładnie  :)

Nianiucha, Ty łobuzie jeden  ;) Przyznaję, zdarza mi się zapalić lighta na imprezie, przy piwku, ale imprezy zdarzają mi się ostatnio sporadycznie, więc i papieroski to rzadkość  :p Acha, no i się nie zaciągam  :p Nie umiem  ::)

Buuuu no i Adaśko ma gorączke. :mad: :mad: :mad: Kurczę nie cierpie sytuacji kiedy nie wiem, co dolega mojemu dziecku. Po południu pojedziemy do lekarza może coś się wyjaśni. :mad:

no i wreszcie skonczyły sie te zyczenia co miesieczne
bosheee jednego dnia mnie nie bylo to na drugi mialam do nadrobienia obecnych i zaległych ::)

juz kiedys wam pisalam ze pol roku minęlo i nastepne zyczenia zloze na roczek (bo te daty sa najwazniejsze) ale zostało bez odezwu

dobrze ze zadziałałyscie bo codziennie jakies zyczenia były
normalnie zakrecic sie bylo mozna :)

reklama
szukam na allegro jakichs adidaskow dla Mili i jak juz mi sie jakies podobaja to oryginalne.....reszta to szajs

Do góry