reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no no gratulacje dla alusia kolejnego ząbka !!!

co do spania to artek też lubi pospać !!! jak jest w domu jak wróci z niemiec, to pół niedzieli potrafi przespać a my na paluszkach chodzimy ::)

reklama
uffff.........

co do palenia, to ja czasem podpalalam, ale teraz...........do niczego mi to niepotrzebne!!!!chociaz czasem lubie do piweczka....

wiedze ze macius gazelaczka robi to co Kuba.....wspina sie po wszystkim a najlepiej mu sie chodzi trzymajac sie sofy, z jednego konca na drugi, no i okraza codziennie swoje lozeczko pare razy...

maniula glowa do gory, na pewno bedzie git...Ty przeciez jestes dzielna babeczka!!!!!

kolorowa_kredka pisze:
edzytko wytrwałości na kursie !!!!!

gazelaczku no no z tym naszym maciuseim :) gratulacje kolejnego ząbka i prób przemieszczania się !!!

a właśnie dziewczyny przyznać się bez bicia które palą te wstrętne fajki  tytoniowe oczywiście ;) bo już kiedyś się zastanawiałam czy jest tu dużo takich o ile wogóle są ???
Ja jestem ::) i przyznaje sie bez bicia. Popalam znowu.. ::)
Ale podkabluje ze Iwon tez popala :police: >:D

A tak wogole to pewnie wiekszosc rzuciła sie na fajki po porodzie i karmieniu tylko sciemnia bo sie wstydzi przyznać ehehheh
no to pa lasencje

czasemw dzien zastanawiam sie co sobie piszecie i mi smutno ze jak juz wejde to nawet nie wiem co napisac :-[
mam nadzieje ze wkrótce sie to zmieni

witaj NiaNiu

NiaNia pisze:
kolorowa_kredka pisze:

gazelaczku no no z tym naszym maciuseim :) gratulacje kolejnego ząbka i prób przemieszczania się !!!

a właśnie dziewczyny przyznać się bez bicia które palą te wstrętne fajki  tytoniowe oczywiście ;) bo już kiedyś się zastanawiałam czy jest tu dużo takich o ile wogóle są ???

ja sobie to twierdzę, że wkońcu jakieś wady trzeba mieć ;) :p

reklama
Melll pisze:
witaj NiaNiu

NiaNia pisze:
kolorowa_kredka pisze:

a właśnie dziewczyny przyznać się bez bicia które palą te wstrętne fajki  tytoniowe oczywiście ;) bo już kiedyś się zastanawiałam czy jest tu dużo takich o ile wogóle są ???

ja sobie to twierdzę, że wkońcu jakieś wady trzeba mieć ;) :p

a pewnie ;D ;D ;D

Do góry