reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Melll pisze:
Julia też zaraz kwęka jak tylko wyjde z pokoju no normalnie rece mnie bolą bo wszędzie musze ją zabieraż i robić coś trzymając ją ::)

Ja Weroniki raczej nie nosze, przekładam ją z leżaczka do krzesełka, na mate, do łożeczka i tak wędruje. Nie daje juz rady jej tyle nosic bo mnie ręce bola, jakis słabeusz jestem .

Melll pisze:
czesc mania i Martuska

Tusia jak bedziesz na kompie do odezwij sie do mnie bo mam sprawe do ciebie niewiem czy masz gg ale to moj numer 3549933

Mell dawaj na priwa jak bede mogla to odpowiem bo zaraz musze znikac, maz z pracy wrocil i mnie zaraz wygoni.

Iwon pisze:
elfiko pisze:
Iwonko ja tam nie narzekam, to pierwsza nocka od dłuższego czasu taka szalona, ostatnio Weronika spi cała noc bez wybudzen
od czasu jak jej przestałam jeśc dawać o 23ciej

Przestałaś ją karmić o 23 :o To ja kurde lekko do tyłu jestem :p Wiem, że Weroniczka zaczęła ładnie spać w nocy, ale myslałam, że karmisz ja nadal na śpiocha. Ale skoro tak, to pięknie :) :) :)

Tak przestałam jej dawac o tej 23ciej w zeszłym tygodniu , przez przypadek.... zaczytałam sie ,patrze a tu 0.30 sie zrobiło i nie chciałam jej tak pózno karmic wiec odpuściłam i mała spała do 5 rano bez problemu i tak zostało.

Odkad nie je o tej 23ciej to śpi z reguły dobrze, pierwsza pobudka tak około 4.30-5 rano ale tylko dostanie smoka, myc ja na boczek i spi dalej do 6.00-6,30
No i rano budzi sie wesoła i nawet nie taka strasznie głodna, spokojnie jej moge mleczko zrobić a ona grzecznie czeka i gada sobie,

elfiko pisze:
Tusia zgwałciłas wczoraj męża??
;D
a jak ;D
Dzisiaj była u mnie koleżanka, wypiłam dwa piwka i znów będzie gwałt, już mu zapowiedziałam, trochę żałuję, bo będzie ściemniał, że ma tyle roboty przy kompie. ::)

dzieki Kochane za slowa otuchy!!!!!!!
na Was zasze mozna liczyc  :-* :-* :-*
Martuska wiesz ta cala emigracjia mi nie sluzy  :p mam juz dosc.... i to ciagle gadanie do scian .a duzy wkurza mnie ostatnio bo spac chodzi o 19 i czasem szybciej niz maluszki i tak mi smutno bylo
a wczoraj Elfiku wiesz ten moj losiek mi glupie pytanie zadal i sie zaczelo....po co do Polski itd ...a ja tym wyjazdem zyje i juz odliczam a ten mi takie spiweki urzadza  :mad:
no i dochadza sprawy typu nie mam sie w co ubrac bowszystko ze mnie spada a tak w zasadzie to nie ma po co kupowac bo i tak nie ma gdzie i z kim w tym wyjsc  :p :-[ ::) i tak sie nakrecilam jak bak i chodze i bzycze  :p

eee tam

wiecie co jak sie maludy obudza jade do sklepu a tam kij z tym ze los bedzie glodny sam niech sobie ugotuje :p

reklama
ach no i Elfiku co teraz czytasz ?

ja dostalam przesylke z PL pt "w strone prawdy" o dziewczynie ktora musiala zrezygnowac ze swojego zycia i zajac sie umierajaca matka .... czytam wlasnie i rozne mysli mi przychodza do glowy

Do góry