reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tylko sama jej do buziuni wkładałam małe kawałeczki bo jak do rączki dałam i sama jadła to za dużo ciaprania było, wiec wygladało to tak - w jednej rączce była marchewa w kawałku i sobie ją ciumkała w prerwach miedzy zjadanymi kawałłkami które jej do buzi dawałam.
Zjadła sporo ,tylko jak pisałam na rozszeżaniu diety mam problem z podaniem mieska bo sie nie da miksować

reklama
moja mama wraca do zdrowia może nawet za tydzień pójdzie do domku , chociaż siostra mówi że teraz troche doła łapie bo strasznie ją pocieli, cieszy się że żyje ale wiecie jak to jest .......

co do imprezki wypiję za każdą z Was  ;D
trochę głupio bo post się zaczął ale jak tak sobie myslę że ja pościłam całą ciążę i potem byłam raz na imprezie we wrześniu to normalnie myslę że muszę wyjść jak akurat moje koleżanki bezbożnice bałamutnice robią wielka imprezę  :D

nie no nie mogłabym usiedzieć w domku :D troche porzucam bioderkami zachleje i będzie mi dobrze

co do krzyczenia za mną to jakiś koszmar normalnie jak Ty sobie z tym radzisz zabierasz ja wszędzie ze sobą?
kurcze dzisiaj nawet siku była ze mną bo tak krzyczała jakbym nie wiem co jej robiła jeszcze mi tu kogoś z opieki naślą że dziecku coś robię

Weronika tez tych kawałków ze słoika nie chciała , nie wiem moze za twarde?
Miłej zabawy Kasiu!

oj i Martuska nam zamilkła i Mania :-[ straszne to jest.
A Frida to juz nas chyba wcale nie lubi co?

no staram sie ja brać tam gdiz jestem żeby mnie widziała bo podobno to teraz taki okres dzieci zaczynaja że czują sie bez nas żle i lubia miec kontakt wzrokowy z nami,
a jak musze od łazienki to do niej gadam z pólprzymkniętych drzwi albo ja czymś tak zabawie na chwilke i lece szybko, czasem ja zabieram noestety ;D ::)

kaśka k pisze:
co do krzyczenia za mną to jakiś koszmar normalnie jak Ty sobie  z tym radzisz zabierasz ja wszędzie ze sobą?
kurcze dzisiaj nawet siku była ze mną bo tak krzyczała jakbym nie wiem co jej robiła jeszcze mi tu kogoś z opieki naślą że dziecku coś robię
u nas jest tak samo i do łazienki to ją biorę,jak się nie da inaczej,
a często ostatnio się nie da...............ochhhhhhh

witam kochane !!!!!
pranko zrobione i o dziwo powieszone, a nie gnije w pralce ;;), obiadek zrobiony (barszczyk czerwony z ziemniaczkami i naleśniki z jabłkami i cynamonem i cukrem pudrek :D ) zjedzony spacerek zaliczony, aaaaaa i głupio się przyznać ale w końcu zmyte mikołaki i inne pierdoły z okien :-[ już prawie wielkanoic a u nas na oknach jeszcze było bożenarodzenie ;) tylko bb trochęzaniedbane :( no ale wieczorkiem nadrobię widzę że hanti niegrzeczna się pojawiła !! :) na całe szczęście !!!

a no i artek wraca :D dziś w nocy będzie :D

buziaczi dla was !!

reklama
Do góry