Będzie musiał.no tak, też im starsze dziecko tym bardziej świadome. No i może też pojawić się zazdrość . Ja mam nadzieję, że mimo wszystko jakoś uda Wam się ugryźć temat i pojawi się akceptacja .
reklama
Pytanie do mam z krakowa, gdzie planujecie rodzic? Orientujecie sie w których szpitalach jest możliwość wykupienia pokoju rodzinnego i jaki to jest koszt?
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja planuje na Kopernika. Pierwszy porod tam mialam i teraz tez planuje.Pytanie do mam z krakowa, gdzie planujecie rodzic? Orientujecie sie w których szpitalach jest możliwość wykupienia pokoju rodzinnego i jaki to jest koszt?
Pokoj rodzinny z tego co wiem na Ujastku mozna wykupic, ale nie chce sklamac z cena bo nie pamietam dokladnie.
Ooo ja również będę chciała rodzić na KopernikaJa planuje na Kopernika. Pierwszy porod tam mialam i teraz tez planuje.
Pokoj rodzinny z tego co wiem na Ujastku mozna wykupic, ale nie chce sklamac z cena bo nie pamietam dokladnie.
Orchidea33
Moze sie spotkamy masz tam lekarza?Ooo ja również będę chciała rodzić na Kopernika
Hej hej! Dopiero dziś dowiedziałam się o tej stronie pojęcia nie mam jak ona działa, ale po obecności na grupie facebookowej potrzebuje czegoś bardziej kameralnego termin na 05.07. Mam nadzieje ze uda mi się tutaj jeszcze wbić
Hej! Ja jestem tu kompletnie nowa i zielona dziś dowiedziałam się o tej stronie, a po facebookowej grupie szukałam czegoś bardziej kameralnegoja tutaj też zaglądam
co na rozkładającą mnie chorobę ? woda z solą już wjechała, paracetamol ten. Mogę wymoczyć nogi w wodzie z solą i nasmarować się amolem ?
94i
mamy ten sam terminHej hej! Dopiero dziś dowiedziałam się o tej stronie pojęcia nie mam jak ona działa, ale po obecności na grupie facebookowej potrzebuje czegoś bardziej kameralnego termin na 05.07. Mam nadzieje ze uda mi się tutaj jeszcze wbić
reklama
Super a jak samopoczucie ?mamy ten sam termin
Podziel się: