reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
być może, no ale widzisz Ty nie miałaś wcale a ja miałam tak nabite, że się śmiałam ze zaraz wybuchną a teraz jak wata. A przeżywam tak dlatego ze w lutym przy poronieniu zatrzymanym miałam bardzo podobnie. Też tylko dokuczaly mi cycki które potem zrobiły się miękkie. No ale wtedy od samego poczatku bylo cos nie tak. A tu na 2 wzityach już serduszko bilo ładnie. To mnie pociesza.
Chyba jutro podjade i kupie detektor może coś się uda wyłapać to będę spokojniejsza. Gorzej jak za wcześnie i się nie uda to całkiem zwariuje do końca już.
Ja miałam wczoraj gorszy dzień i same czarne mysli. W końcu udalo mi sie znaleźć mój detektor z poprzedniej ciąży. Miałam go wyciągnąć dopiero trochę później, bo wydawało mi się że teraz to trochę za wcześnie, ale naprawdę miałam czarne myśli:) No I udało mi się wyłapać tetno, nie muszę chyba mówić jaka ulga? Myślę, że teraz na spokojnie wytrwam do kolejnej wizyty :) Więc jak ma cię to uspokoić to bym kupiła. Tylko ja mówię ze swojej perspektywy, nie wiem jakie masz jeszcze inne możliwości, gdyby jednak nie udało się nic wyłapać

Ja miałam wczoraj gorszy dzień i same czarne mysli. W końcu udalo mi sie znaleźć mój detektor z poprzedniej ciąży. Miałam go wyciągnąć dopiero trochę później, bo wydawało mi się że teraz to trochę za wcześnie, ale naprawdę miałam czarne myśli:) No I udało mi się wyłapać tetno, nie muszę chyba mówić jaka ulga? Myślę, że teraz na spokojnie wytrwam do kolejnej wizyty :) Więc jak ma cię to uspokoić to bym kupiła. Tylko ja mówię ze swojej perspektywy, nie wiem jakie masz jeszcze inne możliwości, gdyby jednak nie udało się nic wyłapać
jeśli nie uda się wykąpać to zostanie czekać do wyroki do wizyty. Bo co ja mogę, nawet jeśli by coś złego się zadziało to nie mam na to wpływu.
Przy tamtym poronieniu zatrzymanym nie miałam żadnych krwawien ani boku w podbrzuszu. Tylko cycki przestaly mnie boleć. Ale tak jak pisałam wtedy od pierwszej wizyty już pecherzyk zoltkowy był za duży. Zarodek nie rosl wcale
Teraz można powiedzieć że na 2 wizytach byłam i było ksiazkowo.

jeśli nie uda się wykąpać to zostanie czekać do wyroki do wizyty. Bo co ja mogę, nawet jeśli by coś złego się zadziało to nie mam na to wpływu.
Przy tamtym poronieniu zatrzymanym nie miałam żadnych krwawien ani boku w podbrzuszu. Tylko cycki przestaly mnie boleć. Ale tak jak pisałam wtedy od pierwszej wizyty już pecherzyk zoltkowy był za duży. Zarodek nie rosl wcale
Teraz można powiedzieć że na 2 wizytach byłam i było ksiazkowo.
haha sorki znowu slownik mi szwankuje, bo na szybko pisze. Miało być wyłapać * i wtorku*
A jaki masz detektor? I który obecnie masz dokładnie tydzień?

U mnie dziś slabszy dzień, wczoraj już było fajnie a dziś mna ora rowno. Jeszcze byłam z córką u dentysty I chcialam ja przytulić żeby się uspokoiła. Wzielam ją więc na ręce jakoś tak bez pomyślunku i tak mnie ciagnie w brzuchu na dole ode tej pory. Mam nadzieję że wszystko jest ok. Dziewczyny a czy lekarz prywatnie wystawia L4?

U mnie dziś slabszy dzień, wczoraj już było fajnie a dziś mna ora rowno. Jeszcze byłam z córką u dentysty I chcialam ja przytulić żeby się uspokoiła. Wzielam ją więc na ręce jakoś tak bez pomyślunku i tak mnie ciagnie w brzuchu na dole ode tej pory. Mam nadzieję że wszystko jest ok. Dziewczyny a czy lekarz prywatnie wystawia L4?
Tak, bez problemu.

Hej dziewczyny u mnie ciśnienie dalej za wysokie pomimo leków dzisiaj nawet 129/96 😓 Ginekolog kazała się umówić do kardiologa więc udało mi się znaleźć prywatny termin na jutro na 13.20. Zobaczymy czy coś dołączy do tego Dopegytu...

reklama
Dobra kupiłam, ale nigdzie nie ma u mnie żelu do usg w aptekach. Wzięłam żel pod prysznic.haha Niby coś tam wyłapało przez chwilę od 145-160 ale za chwilę gubi i tylko szum taki pulsujacy został..

Do góry