reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Będzie dobrze. Ja umówiłam się na wizytę dziś o 12 i miałam dziś o 17 najdłuższe 5 h w moim życiu
Oj to ja ryzykownie bo wizyta 12:20 jutro,a praca na 13, ale mam w luxmedzie tam póki co zawsze jak umawiałam się na godzinę konkretną to tak wchodziłam. Dodatkowo lekarz jest pod samą moją pracą więc liczę na to, że jednak się wyrobię :D

ja też betę robiłam tylko dlatego, że mam za sobą straty i chciałam sprawdzić czy rośnie prawidłowo.

Z objawów to póki co nie jest źle, męczy mnie wieczorami zgaga, w ciągu dnia ciągną jajniki, poza tym miałam jakieś 10 dni biegunkę, a potem zaparcia🙈 byłam też senna potem mi przeszło i dzisiaj znowu chce mi się spać.

Największy objaw to, że mnie wszystko wqr**a 😂😂😂 strasznie mnie irytuje dużo rzeczy w pracy i czuję, że szybko się odpalam 🙈🙈🙈
Z tym odpalaniem mam tak samo. Najgorzej właśnie jest w pracy. Pracuje w małym miasteczku w sklepie gdzie każdy każdego zna. Niektórych klientów wyrzuciłbym na kopach ze sklepu. Gdzie wcześniej naprawdę miałam sporo cierpliwości i uprzejmości. Nieraz jest mi wstyd samej za siebie

reklama
Do góry