Sylwkachmiel997
Fanka BB :)
A robimy też jakieś oddzielny spis z prenatalnymi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 16 grudnia wizyta i 3 stycznia prenatalneKolejna wizyta 23.12
Będzie dobrze. Ja umówiłam się na wizytę dziś o 12 i miałam dziś o 17 najdłuższe 5 h w moim życiuJa wizyta jutro i zaczynam się stresować
Oj to ja ryzykownie bo wizyta 12:20 jutro,a praca na 13, ale mam w luxmedzie tam póki co zawsze jak umawiałam się na godzinę konkretną to tak wchodziłam. Dodatkowo lekarz jest pod samą moją pracą więc liczę na to, że jednak się wyrobięBędzie dobrze. Ja umówiłam się na wizytę dziś o 12 i miałam dziś o 17 najdłuższe 5 h w moim życiu
Z tym odpalaniem mam tak samo. Najgorzej właśnie jest w pracy. Pracuje w małym miasteczku w sklepie gdzie każdy każdego zna. Niektórych klientów wyrzuciłbym na kopach ze sklepu. Gdzie wcześniej naprawdę miałam sporo cierpliwości i uprzejmości. Nieraz jest mi wstyd samej za siebieja też betę robiłam tylko dlatego, że mam za sobą straty i chciałam sprawdzić czy rośnie prawidłowo.
Z objawów to póki co nie jest źle, męczy mnie wieczorami zgaga, w ciągu dnia ciągną jajniki, poza tym miałam jakieś 10 dni biegunkę, a potem zaparcia byłam też senna potem mi przeszło i dzisiaj znowu chce mi się spać.
Największy objaw to, że mnie wszystko wqr**a strasznie mnie irytuje dużo rzeczy w pracy i czuję, że szybko się odpalam
Myślę że na spokojnie się wyrobisz.Oj to ja ryzykownie bo wizyta 12:20 jutro,a praca na 13, ale mam w luxmedzie tam póki co zawsze jak umawiałam się na godzinę konkretną to tak wchodziłam. Dodatkowo lekarz jest pod samą moją pracą więc liczę na to, że jednak się wyrobię
Tak, będę chodziła do BR, bo wystarczy, że poszłam raz w luxmed i widzę jaka różnica w podejściu i prowadzeniu pacjentki…Kontynuujesz w klinice?
Tak strasznie długo. Też już czekam.Coś długo ten prywatny wątek trwa nie?