U mnie 16 grudnia wizyta i 3 stycznia prenatalneKolejna wizyta 23.12
reklama
Magda941234
Zaciekawiona BB
Będzie dobrze. Ja umówiłam się na wizytę dziś o 12 i miałam dziś o 17 najdłuższe 5 h w moim życiuJa wizyta jutro i zaczynam się stresować
Oj to ja ryzykownie bo wizyta 12:20 jutro,a praca na 13, ale mam w luxmedzie tam póki co zawsze jak umawiałam się na godzinę konkretną to tak wchodziłam. Dodatkowo lekarz jest pod samą moją pracą więc liczę na to, że jednak się wyrobięBędzie dobrze. Ja umówiłam się na wizytę dziś o 12 i miałam dziś o 17 najdłuższe 5 h w moim życiu
Magda941234
Zaciekawiona BB
Z tym odpalaniem mam tak samo. Najgorzej właśnie jest w pracy. Pracuje w małym miasteczku w sklepie gdzie każdy każdego zna. Niektórych klientów wyrzuciłbym na kopach ze sklepu. Gdzie wcześniej naprawdę miałam sporo cierpliwości i uprzejmości. Nieraz jest mi wstyd samej za siebieja też betę robiłam tylko dlatego, że mam za sobą straty i chciałam sprawdzić czy rośnie prawidłowo.
Z objawów to póki co nie jest źle, męczy mnie wieczorami zgaga, w ciągu dnia ciągną jajniki, poza tym miałam jakieś 10 dni biegunkę, a potem zaparcia byłam też senna potem mi przeszło i dzisiaj znowu chce mi się spać.
Największy objaw to, że mnie wszystko wqr**a strasznie mnie irytuje dużo rzeczy w pracy i czuję, że szybko się odpalam
Magda941234
Zaciekawiona BB
Myślę że na spokojnie się wyrobisz.Oj to ja ryzykownie bo wizyta 12:20 jutro,a praca na 13, ale mam w luxmedzie tam póki co zawsze jak umawiałam się na godzinę konkretną to tak wchodziłam. Dodatkowo lekarz jest pod samą moją pracą więc liczę na to, że jednak się wyrobię
raisonnablement
Fanka BB :)
Tak, będę chodziła do BR, bo wystarczy, że poszłam raz w luxmed i widzę jaka różnica w podejściu i prowadzeniu pacjentki…Kontynuujesz w klinice?
Sylwkachmiel997
Fanka BB :)
Tak strasznie długo. Też już czekam.Coś długo ten prywatny wątek trwa nie?
amusedxxx
Moderator
No cały czas czekam na odpowiedź…Coś długo ten prywatny wątek trwa nie?
reklama
Podziel się: