reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Hej,
Miałam tą samą sytuację kilka tygodni temu, byłam nawet w szpitalu już bo podejrzewali pozamaciczną…

Serduszko było widoczne dopiero przy becie 17000, ginekolog przekazał mi że czasami tak się zdarza i na ten moment nie mam się czym denerwować.

Przy becie 13 tys byłam w szpitalu i dopiero pojawiło się ciałko żółte, lekarze w szpitalu nie mówili mi że to bardzo zle itp…

Mam nadzieję,że u Ciebie również będzie wszystko dobrze i po prostu miałaś później owulację
Dziękuję za odzew. Podniosło mnie to trochę na duchu

reklama
Ja dziewczyny niby dopiero na początku ale mam taki problem ze o ile w ciągu dnia jest ok o tyle wieczorem mam brzuch jak balon. Ciężko mi się normalnie w spodnie zapiąć. Nwm czy to wzdecia czy co

Ja dziewczyny niby dopiero na początku ale mam taki problem ze o ile w ciągu dnia jest ok o tyle wieczorem mam brzuch jak balon. Ciężko mi się normalnie w spodnie zapiąć. Nwm czy to wzdecia czy co
Ja mam często wieczorem wzdęcia. Nawet bez ciąży brzuch zwiększa swój obwód na koniec dnia.

Dziękuję za odzew. Podniosło mnie to trochę na duchu
Ja 7 listopada miałam tylko pęcherzyk żółtkowy właśnie. Dzień po beta 14 tys. Też byłam podłamana i oczywiście spanikowana. Według aplikacji to było 5+5. Tydzień później na USG zarodek z sercem a według USG to było dopiero 6+1. Szkoda że nie masz wcześniej trochę tej wizyty, ja właśnie miałam tylko tydzień różnicy między wizytami i już byłam spokojna. Za to teraz mam prawie miesiąc różnicy

Ja 7 listopada miałam tylko pęcherzyk żółtkowy właśnie. Dzień po beta 14 tys. Też byłam podłamana i oczywiście spanikowana. Według aplikacji to było 5+5. Tydzień później na USG zarodek z sercem a według USG to było dopiero 6+1. Szkoda że nie masz wcześniej trochę tej wizyty, ja właśnie miałam tylko tydzień różnicy między wizytami i już byłam spokojna. Za to teraz mam prawie miesiąc różnicy
Najgorsze jest to właśnie czekanie na kolejną wizytę. Zastanawiam się jeszcze czy jest jakiś sens wykonać w przyszłym tygodniu betę i powtórzyć po 48h czy mija się to z celem ? Myślę też nad wizyta prywatnie w przyszłym tyg

reklama
Najgorsze jest to właśnie czekanie na kolejną wizytę. Zastanawiam się jeszcze czy jest jakiś sens wykonać w przyszłym tygodniu betę i powtórzyć po 48h czy mija się to z celem ? Myślę też nad wizyta prywatnie w przyszłym tyg
Beta już raczej nie ma sensu, teraz tylko usg będzie kluczowe. Ja bym poszła na wizytę wcześniej zobaczyć co i jak, ale ja jestem niecierpliwa :)

Do góry