raisonnablement
Fanka BB :)
Wiecie co ja to się nie będę odzywać o tych objawach w ciąży, bo wczoraj mąż pytał czy mam jakieś mdłości, a ja szczęśliwa, że nie. To dzisiaj wstałam i czuję się mega źle xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O której wizyta? No ja też się krótko cieszyłam brakiem objawówWiecie co ja to się nie będę odzywać o tych objawach w ciąży, bo wczoraj mąż pytał czy mam jakieś mdłości, a ja szczęśliwa, że nie. To dzisiaj wstałam i czuję się mega źle xD
13.45 pytałaś lekarza o coś na mdłości? Ja póki co zaczekam, ale jak będzie tragicznie to się będę do niego odzywać o ratunekO której wizyta? No ja też się krótko cieszyłam brakiem objawów
Jak byłam to nic mi się nie działo ogólnie u mnie tragedii nie ma . Raczej byłam zestresowana czy wsio ok13.45 pytałaś lekarza o coś na mdłości? Ja póki co zaczekam, ale jak będzie tragicznie to się będę do niego odzywać o ratunek
Weź receptę, ważna miesiąc a najwyżej nie kupisz a mi po tabletkach niebo lepiej, chociaż mogę funkcjonować13.45 pytałaś lekarza o coś na mdłości? Ja póki co zaczekam, ale jak będzie tragicznie to się będę do niego odzywać o ratunek
Też się zastanawiałam czy prosić lekarkę o receptę na te tabletki na mdłości, ale stwierdziłam że przeczekam i najwyżej zawsze mogę na czat w luxmedzie wejść i w sumie dobrze zrobiłam, bo wydaje mi się że już mi przechodzi13.45 pytałaś lekarza o coś na mdłości? Ja póki co zaczekam, ale jak będzie tragicznie to się będę do niego odzywać o ratunek
Po prostu poszłam sobie i tyle mną też się nigdy nikt tam nie przejmował, więc mam już z głowyAle Ci zazdroszcze ! A jak to rozegralas ? W sensie powiedzialas i ciazy i jednocześnie od razu przedstawilas zwolnienie l4 ? Ja jutro ide do pracy (tydzien siedzialam z synkiem na zwolnieniu bo mial
apalenie uszu) i na sama mysl mi slabo mam takie mdlosci popracuje dwa tygodnie pozakańczam sprawy i w polowie grudnia ide na zwolnienie bo chyba do świąt nie wytrwam nawet ale tez beak mi odwagi aby tak od razu przedstawic zwolnienie