reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
13.45 :D pytałaś lekarza o coś na mdłości? Ja póki co zaczekam, ale jak będzie tragicznie to się będę do niego odzywać o ratunek 😂
Też się zastanawiałam czy prosić lekarkę o receptę na te tabletki na mdłości, ale stwierdziłam że przeczekam i najwyżej zawsze mogę na czat w luxmedzie wejść 😅 i w sumie dobrze zrobiłam, bo wydaje mi się że już mi przechodzi 🙈

Po prostu
Ale Ci zazdroszcze ! A jak to rozegralas ? W sensie powiedzialas i ciazy i jednocześnie od razu przedstawilas zwolnienie l4 ? Ja jutro ide do pracy (tydzien siedzialam z synkiem na zwolnieniu bo mial
apalenie uszu) i na sama mysl mi slabo mam takie mdlosci popracuje dwa tygodnie pozakańczam sprawy i w polowie grudnia ide na zwolnienie bo chyba do świąt nie wytrwam nawet ale tez beak mi odwagi aby tak od razu przedstawic zwolnienie :(
Po prostu poszłam sobie i tyle 😃 mną też się nigdy nikt tam nie przejmował, więc mam już z głowy 🙂

reklama
Nie miałyście problemu z L4? W poprzedniej ciąży pracowałam do 20 tygodnia, poszłam na zwolnienie, bo trafiłam do szpitala, nie musiałam się o nie prosić. Obecnie nie czuję się najlepiej, a moja praca wymaga skupienia żeby nie popełnić trudnych do odkręcenia błędów. Zechce pracować max. do końca roku i zastanawiam się czy lekarz nie będzie kręcił nosem.. W pierwszej ciąży chodziłam do lekarza, który na każdej wizycie mówił mi że ciąża to nie choroba 😶 A ja nawet wtedy nie narzekałam na samopoczucie. Zmieniłam go..

Do góry