reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Za to ja mam wrażenie że gdyby nie mój mąż to bym nie jadła. Rano przed pracą robi mi kanapki więc kiedy idę dać synkowi śniadanie to też jem. Obiad robi na szybko między jedną pracą a drugą, akurat wtedy synek ma drugą drzemkę więc jestem z nim, wstajemy-
Mam naszykowane jedzenie. I dopiero wieczorem sama pomyślę żeby coś zjeść ale najczęściej na nic nie mam ochoty i strasznie mi się chce wtedy wymiotować po progesteronie i kręci mi się w głowie

Cześć dziewczyny. Robilam bete. W piatek 92 a w poniedzialek 511. Dobrze wzrasta? Jak myślicie?
Ogolnke kłuje mnie w podbrzuszu, mam wzdecia, i wczoraj leciutkie różowe plamienie.

Cześć dziewczyny. Robilam bete. W piatek 92 a w poniedzialek 511. Dobrze wzrasta? Jak myślicie?
Ogolnke kłuje mnie w podbrzuszu, mam wzdecia, i wczoraj leciutkie różowe plamienie.
😊

Załączniki

• bf7c125c-5539-4042-a454-7341a5545ece.jpeg
    bf7c125c-5539-4042-a454-7341a5545ece.jpeg
    56,6 KB · Wyświetleń: 38
Może podrażniłaś jak wkładałaś leki. Musi być dobrze, na usg żadnego krwiaka nie było?
na pierwszym był, a na drugim nie 🤷🏻‍♀️
Raczej nie podrażniłam ale po aplikacji mnie zaczęło dziwnie kręcić, może sama ta tabletka mnie podrażnia… zawsze mnie po aplikacji kręci

Wieczorem mam lekarza, zobaczymy co tam słychać.

Moje nudności nieco zelżały, ale w zamian pojawiła się zgaga 😖 Brzuch co rusz kłuje mnie jak na miesiączkę, cycki za to w ogóle nie bolą 😀

reklama
Tak tak masz rację, ale ocet jabłkowy nie obniża sztucznie. O 12.45 złapałam konsultacje do diabetologa, zobaczymy co powie. We wtorek chyba pójdę na krzywą, bo tak jak mówisz, im szybciej tym lepiej
ogorki kiszone też obniżają i surowe warzywa ;) Miałam zalecenia do każdego posiłku- zaczynając od nich. Już potem nie mogłam patrzeć na te ogóry 🤣 Cc miałam stwierdzoną w 10 tc, na teście ogtt miałam przekroczone tylko na czczo, po godzinie miałam 114 a po 2h 113 , ogólnie do 24/26 tc udawało mi się bez problemu ogarnąć cukry, natomiast potem faktycznie szalały, ale nie miałam insuliny. Dlatego teraz też ja obstawiam, jak sprawdzam glukometrem to co dzień rano wskazuje między 93 a 94.
Moje mdłości się rozkręcają ;( nie mogę nic przełknąć, nie mogę patrzeć na jedzenie.

Do góry