Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
A ja mam straszny apetyt wchodzi mi wszystko i nawet aż za dużo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest już zarodek?Cześć ciotki Mamy 2 mm człowieka na swoim miejscu
Cześć dziewczyny. Robilam bete. W piatek 92 a w poniedzialek 511. Dobrze wzrasta? Jak myślicie?
Ogolnke kłuje mnie w podbrzuszu, mam wzdecia, i wczoraj leciutkie różowe plamienie.
na pierwszym był, a na drugim nieMoże podrażniłaś jak wkładałaś leki. Musi być dobrze, na usg żadnego krwiaka nie było?
Tak na razie bez serduszka bo to za wcześnie, ale jest natomiast okazuje się że jednak jestem 5+1 a nie 4+6 bo nie tak liczyłamJest już zarodek?
ogorki kiszone też obniżają i surowe warzywa Miałam zalecenia do każdego posiłku- zaczynając od nich. Już potem nie mogłam patrzeć na te ogóry Cc miałam stwierdzoną w 10 tc, na teście ogtt miałam przekroczone tylko na czczo, po godzinie miałam 114 a po 2h 113 , ogólnie do 24/26 tc udawało mi się bez problemu ogarnąć cukry, natomiast potem faktycznie szalały, ale nie miałam insuliny. Dlatego teraz też ja obstawiam, jak sprawdzam glukometrem to co dzień rano wskazuje między 93 a 94.Tak tak masz rację, ale ocet jabłkowy nie obniża sztucznie. O 12.45 złapałam konsultacje do diabetologa, zobaczymy co powie. We wtorek chyba pójdę na krzywą, bo tak jak mówisz, im szybciej tym lepiej