reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Ja dzisiaj podskoczyłam do gina po L4, już ani xonva ani Bonjesta nie bardzo pomagają na mdłości, poległam, mimo że bardzo nie chciałam. Siedzę na wolnym do przyszłego piątku, jak wrócę to będę musiała już powiedzieć o ciąży w pracy. Dzisiaj byłam jeszcze przy okazji na szybkim USG 7+5 i już widać małego ufoludka, nie tylko fasolkę 🙈 167 akcja serca, tylko gdyby mi żyć dał szkrab mały 🥲

Ja dzisiaj podskoczyłam do gina po L4, już ani xonva ani Bonjesta nie bardzo pomagają na mdłości, poległam, mimo że bardzo nie chciałam. Siedzę na wolnym do przyszłego piątku, jak wrócę to będę musiała już powiedzieć o ciąży w pracy. Dzisiaj byłam jeszcze przy okazji na szybkim USG 7+5 i już widać małego ufoludka, nie tylko fasolkę 🙈 167 akcja serca, tylko gdyby mi żyć dał szkrab mały 🥲
Bardzo współczuję :( ja co prawda też mam aktualnie zwolnienie, ale na pewno nie męczę się tak jak Ty :(
Fajnie że udało się podejrzeć ufoludka, już się nie mogę doczekać jak też będę miała kolejne USG 😃

U mojej Pani doktor często są nawet dwie godziny opóźnienia. Czasami potrafi też pojechać na poród do szpitala do swojej pacjentki i zostawia wszystko i wszystkich w ch** 😱

U mojej Pani doktor często są nawet dwie godziny opóźnienia. Czasami potrafi też pojechać na poród do szpitala do swojej pacjentki i zostawia wszystko i wszystkich w ch** 😱
wiesz patrząc na to z innej strony to dobrze, bo wiesz ze jak zaczniesz rodzic to Cię nie zostawi. U mnie w mieście jest jeden taki lekarz że cała ciążę chodzisz prywatnie, bulisz co wizytę, a jak zaczynasz rodzic to ma wszystko w dupie i zapomina że u niego byłaś..

wiesz patrząc na to z innej strony to dobrze, bo wiesz ze jak zaczniesz rodzic to Cię nie zostawi. U mnie w mieście jest jeden taki lekarz że cała ciążę chodzisz prywatnie, bulisz co wizytę, a jak zaczynasz rodzic to ma wszystko w dupie i zapomina że u niego byłaś..
No właśnie o to chodzi. Trzy razy w tygodniu ona ma dyżury w szpitalu a tak to przyjmuje u siebie w gabinecie. U nas w mieście nie ma lekarza, który ma same dobre opinie. Na każdego u nas ludzie gadają. A mimo, że ona czasami taka jest „rozstrzepana” to ma mnóstwo pacjentek i ciągle są do niej kolejki.

reklama
Do góry