Sylwkachmiel997
Zaangażowana w BB
Bardzo mi przykroGosiu, tak mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykroGosiu, tak mi przykro
O której masz godzinie? Trzymam kciuki!Jutro idę na wizytę więc zobaczymy, beta w poniedziek była 550 więc mam nadzieję że do jutra dobije do tego 1000 żeby zobaczyć pęcherzyk
14 ale u Pani doktor potrafią być godzinne opóźnienia więc pewnie bliżej 15O której masz godzinie? Trzymam kciuki!
Bardzo współczuję ja co prawda też mam aktualnie zwolnienie, ale na pewno nie męczę się tak jak TyJa dzisiaj podskoczyłam do gina po L4, już ani xonva ani Bonjesta nie bardzo pomagają na mdłości, poległam, mimo że bardzo nie chciałam. Siedzę na wolnym do przyszłego piątku, jak wrócę to będę musiała już powiedzieć o ciąży w pracy. Dzisiaj byłam jeszcze przy okazji na szybkim USG 7+5 i już widać małego ufoludka, nie tylko fasolkę 167 akcja serca, tylko gdyby mi żyć dał szkrab mały
wiesz patrząc na to z innej strony to dobrze, bo wiesz ze jak zaczniesz rodzic to Cię nie zostawi. U mnie w mieście jest jeden taki lekarz że cała ciążę chodzisz prywatnie, bulisz co wizytę, a jak zaczynasz rodzic to ma wszystko w dupie i zapomina że u niego byłaś..U mojej Pani doktor często są nawet dwie godziny opóźnienia. Czasami potrafi też pojechać na poród do szpitala do swojej pacjentki i zostawia wszystko i wszystkich w ch**
No właśnie o to chodzi. Trzy razy w tygodniu ona ma dyżury w szpitalu a tak to przyjmuje u siebie w gabinecie. U nas w mieście nie ma lekarza, który ma same dobre opinie. Na każdego u nas ludzie gadają. A mimo, że ona czasami taka jest „rozstrzepana” to ma mnóstwo pacjentek i ciągle są do niej kolejki.wiesz patrząc na to z innej strony to dobrze, bo wiesz ze jak zaczniesz rodzic to Cię nie zostawi. U mnie w mieście jest jeden taki lekarz że cała ciążę chodzisz prywatnie, bulisz co wizytę, a jak zaczynasz rodzic to ma wszystko w dupie i zapomina że u niego byłaś..
Nie wszystkie śledzimy tamten wątek więc miło by było na kiedy masz termin? Wrzucę na pierwszą strHej. Byłam na innym wątku "listopadowe kreski" czy tu też muszę się przedstawiać?