Devin
Fanka BB :)
Ja takDziewczyny, czy będziecie w ciąży podcinać albo farbować włosy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja takDziewczyny, czy będziecie w ciąży podcinać albo farbować włosy?
No w końcu, witamy na którego wychodzi Ci termin to dodam na pierwszej stronie?Hej. Witam się nieśmiało bo jeszcze nie dowierzam dziś 5+4, pecherzyk ciążowy z widocznym żółtkowym. Kolejna wizyta 5 grudnia.
Chyba 18 lipcaNo w końcu, witamy na którego wychodzi Ci termin to dodam na pierwszej stronie?
Jeśli ma Cie to uspokoić to bym sprawdziła. Jeśli chodzi o pobolewanie to u mnie też tak.jest czasamiHej dziewczyny ja dzisiaj 4+5. Dalej pobolewanie tej prawej strony, będę dzisiaj po recepty u mojej Pani Doktor to się zapytam czy jest sens podglądać czy nie. Uspokoiłby mnie tylko fakt że pęcherzyk jest w macicy i tyle Potem spokojnie będę czekać na serduszko
U mnie też takie pobolewanie, czasami ból pleców jak na okres, jestem ciągle śpiąca i zmęczona..Hej dziewczyny ja dzisiaj 4+5. Dalej pobolewanie tej prawej strony, będę dzisiaj po recepty u mojej Pani Doktor to się zapytam czy jest sens podglądać czy nie. Uspokoiłby mnie tylko fakt że pęcherzyk jest w macicy i tyle Potem spokojnie będę czekać na serduszko
Jak miałam w pierwszej ciąży to ginekolog powiedział że nie jest zwolennikiem brania tabletek z acyklowirem, szczególnie na początku. Miałam tylko smarować. Ja używam maści tonisan h, ona jest z krzemionka i świetnie zasusza opryszczkę, te maści z acyklowirem nic mi nie pomagająObudziłam się dzisiaj z opryszczką na ustach, nie jest to pierwszy raz, ale i tak mnie to zestresowało… czytałam, że acyklowir jest bezpieczny w ciąży