reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Cześć dziewczyny,

Nie pojechałam do szpitala i betę badam na własną rękę

7listopada 1990,8
8 listopada 3234,5
10 listopada (dzisiaj) 8642,1

Według apki 5+5. Stosunek był 20 października, czy normy bety pokazują skończone tygodnie? Oszaleje normalnie.Beta przyrasta prawidłowo, do ginekologa dopiero na wtorek udało mi się umówić….

Cześć dziewczyny,

7listopada 1990,8
8 listopada 3234,5

Według apki 5+5. Stosunek był 20 października, czy normy bety pokazują skończone tygodnie? Oszaleje normalnie.Beta przyrasta prawidłowo, do ginekologa dopiero na wtorek udało mi się umówić….
Nie, nie patrz na normy bety

Cześć dziewczyny,

7listopada 1990,8
8 listopada 3234,5

Wtorek już nie daleko, przy takiej becie musi być pęcherzyk i nawet zarodek z sercem, to czekamy do wtorku razem z tobą

Wtorek już nie daleko, przy takiej becie musi być pęcherzyk i nawet zarodek z sercem, to czekamy do wtorku razem z tobą
ja przy becie 14 tys nie miałam jeszcze nawet zarodka a co dopiero z sercem… jutro idę znowu na bete. Wprawdzie będę badać przyrost po 4 dniach a nie po 2 dniach, bo w sobotę nie miałam jak jej zrobić ☹️ ale oblicze sobie i tak czy po tych 4 dniach jest ok

Dziewczyny a kiedy beta zaczyna mniej rosnąć niż te 66% co dwa dni? Obliczyłam że po 4 dniach (czyli jutro) moja beta powinna wynosić minimum 37 tys. Boję się strasznie tego pustego jaja

Dziewczyny a kiedy beta zaczyna mniej rosnąć niż te 66% co dwa dni? Obliczyłam że po 4 dniach (czyli jutro) moja beta powinna wynosić minimum 37 tys. Boję się strasznie tego pustego jaja
Mówi się że od 10tys już zwalnia. Ale nie wiem po co teraz badasz betę..to nic nie zmieni, teraz tylko usg

reklama
ja przy becie 14 tys nie miałam jeszcze nawet zarodka a co dopiero z sercem… jutro idę znowu na bete. Wprawdzie będę badać przyrost po 4 dniach a nie po 2 dniach, bo w sobotę nie miałam jak jej zrobić ☹️ ale oblicze sobie i tak czy po tych 4 dniach jest ok
Wlansie przy takiej dużej becie ciężko obliczyć prawidłowy przyrost, bo beta zwalnia, teraz tylko usg jest kluczowe, kiedy masz ?

Do góry