reklama
Mnie też przestały bolec juz jakiś czas temu ale jak byłam na wizycie to wszystko ok było. Cycki bolec przestały ale za to żołądek się odzywaU mnie dziś 3 dzien bez bólu cyckow. Mam nadzieje ze jest wszystko ok, ale już mam swira takiego, że masakra. Wcześniej jak przestały boleć to następnego dnia ból wracał. A teraz nic mam czarne myśli w głowie
meeegy
Fanka BB :)
jeju a u mnie nic się nie odzywa. Macica się rozrasta, powinno chyba coś z czasu zaboleć czy pociągnąć. Nie wierze ze jestem ta szczęśliwa która ma objawy zerowe . Boje sie że lekarz pomysli że jestem wariatka bo co mu powiem : ' doktorze przestały mnie boleć cycki " ?Mnie też przestały bolec juz jakiś czas temu ale jak byłam na wizycie to wszystko ok było. Cycki bolec przestały ale za to żołądek się odzywa
Aga10_2018
Hej dziewczyny u mnie 7+2 Generalnie czuje się dalej ok, jedyne co to serducho i ciśnienie mi coś doskwiera. Ciśnienie mam w większości w normie, a wczoraj wieczorem 134/89 albo 129/91. Leków nie brałam bo przez ostatnie tygodnie był spokój z tym ciśnieniem. Teraz rano 124/87. Ja nie wiem Nigdy z tym dolnym ciśnieniem nie miałam problemu. W nocy mnie obudziło kołatanie serca i takie odczucie jakby mi miało wyskoczyć z piersi . Nie wiem czy to wychodzą jakieś stresy podświadomie czy co się dzieje... Będę kontrolować to ciśnienie, najwyżej zacznę brać leki
A puls jaki jest ? Jest 3 wartość bardzo ważna szczególnie w ciąży. Może udaj się do kardiologa ? Pijesz dużo wody ?
Aga10_2018
Nie martw się ciągle. Mnie też w pewnym tygodniu w 1 ciazy przestały i też się martwiłam- Franek ma 6 latU mnie dziś 3 dzien bez bólu cyckow. Mam nadzieje ze jest wszystko ok, ale już mam swira takiego, że masakra. Wcześniej jak przestały boleć to następnego dnia ból wracał. A teraz nic mam czarne myśli w głowie
zielony_notesik
Zaangażowana w BB
Ja w pierwszej ciąży do 3 trymestru czułam się wyśmienicie. Jedynym objawem ciąży było czeste sikanie, więc tak... Są takie szczęściaryjeju a u mnie nic się nie odzywa. Macica się rozrasta, powinno chyba coś z czasu zaboleć czy pociągnąć. Nie wierze ze jestem ta szczęśliwa która ma objawy zerowe . Boje sie że lekarz pomysli że jestem wariatka bo co mu powiem : ' doktorze przestały mnie boleć cycki " ?
Devin
Moderator
JA w łóżku trzeci dzień, wczoraj spałam 3/4 dnia, dzis do tego głowa boli pewnie od tego spania ale Apap można nie będę tego okresu wspominać dobrze. Ja akurat jak mega niedobrze to muszę zjeść.Ja dzisiaj od rana w łóżku.. mdłości i nic jesc nie mogę.. miałam nawet odruch wymiotny ale niestety nic nie "poszlo".... żołądek mnie boli z głodu a jak pomyślę o jedzeniu to mi nie dobrze..
Mnie nie bolą tak same z siebie dopiero jak dotknę sutki to czujęU mnie dziś 3 dzien bez bólu cyckow. Mam nadzieje ze jest wszystko ok, ale już mam swira takiego, że masakra. Wcześniej jak przestały boleć to następnego dnia ból wracał. A teraz nic mam czarne myśli w głowie
Mnie w pierwszej ciąży bolały lekko i przestały w pewnym momencie. Teraz bolą mocno, urosły i są ciężkie. Żołądek zupełnie mi się uspokoił, od prawie tygodnia mnie nie mdli wcale, co mnie akurat bardzo cieszy. Bóle z rozciągania (w tym ból jajnika) też minęły. Ale z pewnością brzuch się rozciąga, bo rośnie Niech tylko to zmęczenie wieczorne odpuści i będę zadowolona. Teraz po zachodzie słońca jestem flak, w czym nie pomaga pogoda i krótkie dni.jeju a u mnie nic się nie odzywa. Macica się rozrasta, powinno chyba coś z czasu zaboleć czy pociągnąć. Nie wierze ze jestem ta szczęśliwa która ma objawy zerowe . Boje sie że lekarz pomysli że jestem wariatka bo co mu powiem : ' doktorze przestały mnie boleć cycki " ?
reklama
Aileen31
Puls mam w normie. Staram się pić sporo wody. W ostatnich dwóch dniach było sporo emocji, myślę że to z tym związane. Do czwartku jestem poza miejscem zamieszkania, ale jak wrócę to chyba się wybiorę do kardiologa. Już 2 tyg miałam epizod właśnie z wyższym ciśnieniem i mam przy sobie leki, wiec wzięłam rano dopegyt pół tabletki. Na wieczór jak będzie wyższe to sobie wezmę całą tabletkę. Ale dziwię się bo jeszcze dwa dni temu było wszystko w eleganckiej normie...A puls jaki jest ? Jest 3 wartość bardzo ważna szczególnie w ciąży. Może udaj się do kardiologa ? Pijesz dużo wody ?
Podziel się: