reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Prawdę mówiąc ja bym poszła za tydzień. Ja tak miałam i na prawdę szybko mi zleciało. Wprawdzie po wizycie tej pierwszej płakałam cały wieczór, bo właśnie bałam się pustego jaja a potem starałam się nie myśleć o tym i jakoś poszło. Jeszcze kolejna wizyta była rano więc wgl spoko. Ja już nie robiłam bety. Dziewczyny tu pisały, że przy wysokich wartościach już tak nie przyrasta jak na początku więc darowałam sobie. Tak jak mówię - moja dzień po wizycie wynosiła ponad 14 tys
Tak chyba zrobię i umowie się na kolejny tydzień prywatnie.

reklama
Dziękuję bardzo !😘 Mimo wszytsko mam nadzieję że owulacja gdzieś tam mi zbzikowala i jeszcze będzie dobrze... Już raz poroniłam w 4+5 tyg ciąży. Mam nadzieję,że tym razem skończy się tylko na strachu.
A teraz w jakim jesteś? Ja teraz się tylko martwię czy serce nadal bije ale również staram się o tym nie myśleć. Ja już 9+1

Właśnie od trzech dni jest dobrze w miarę, chyba ta xonvea zaczęła działać, biorę dwie tabletki wieczorem, jedna rano. A u Ciebie jak sytuacja ze schodzeniem?
Ja sama z siebie postawiłam brać jedną wieczorem i jakoś żyję 😀mam nadzieję że skończę opakowanie i przejdzie bo to już będzie 12-13 tc😳

Ja mam często wieczorem wzdęcia. Nawet bez ciąży brzuch zwiększa swój obwód na koniec dnia.
Tzn wiesz ja sb z tego zdaje sprawe. Tylko że aktualnie to jest do tego stopnia że na wieczór jade z dziewczynami to normalnie spodnie mam rozpięte z guzika. Dokładnie te same które rano normalnie zapinam 🙈

reklama
Tzn wiesz ja sb z tego zdaje sprawe. Tylko że aktualnie to jest do tego stopnia że na wieczór jade z dziewczynami to normalnie spodnie mam rozpięte z guzika. Dokładnie te same które rano normalnie zapinam 🙈
Ja już w ogóle się nie mieszczę w normalne spodnie ani rano ani wieczorem 🙈

Do góry