U mnie dziś 8+2 i chyba koniec bezobjawowej laby. Wczoraj cały dzień chodziły za mną burgery poszliśmy z mężem na zakupy, żeby zrobić domowe i jak tylko poczułam zapach smażonego mięsa tak mnie cofnęło na wymioty, że już później nic nie zjadłam Przedłużyłam umowę, więc niedługo chcę powiedzieć w pracy wizytę mam 11 grudnia, więc jak wszystko bedzie na niej oki to mam zamiar już dać znać. Ale tylko mojej przełożonej,bo to złoto kobieta. Myślicie, że oki czy radzicie poczekać aż będę miała wystawione już l4?
reklama
zielony_notesik
Aktywna w BB
Hej, znam Cię z październikowych mam Z tymże ja pod innym nickiem byłam Fajnie widzieć kogoś znajomegoCześć Dziewczyny. Dzisiaj byłam na Beta HCg . Ostatni okres 27 października I wynik bety 2297,4 mlU/ml
Jak to lekarz stwierdził. Jest dobrze i oby tak dalej ))
Po prenatalnych.Dziewczyny, ktore maja juz dzieci. Kiedy mowicie im o nowym rodzenstwie? A moze juz powiedzialyscie?
93kora
Fanka BB :)
Żebyś wiedziałaA potem że w wieku 16 lat poszedł do kolegi na noc i nie odbiera telefonu
Mój ma 10 lat, idzie na dwór, jak nie odbierze to cała już chodzę
Moi już wiedza. Rozmawialiśmy sporo o rodzeństwie zanim jeszcze zaczęliśmy się starać, na początku byli zdziwieni i trochę wypierali to, że jestem w ciąży. A teraz już są plany co będziemy robić z naszą dzidzią, co musimy kupić, jak widzą coś dla bobasów w sklepie to od razu mówią, że może dla naszej dzidzi, całują brzuszek (a raczej mój tłuszczyk bo jeszcze nic nie widać)Dziewczyny, ktore maja juz dzieci. Kiedy mowicie im o nowym rodzenstwie? A moze juz powiedzialyscie?
jedyne spory są o imię, to dziecko będzie bezimienne bo każdy ma inne pomysły
A czy teraz też jest tak że nawet jak masz ten cukier na granicy to w 38tc rozwiązują? Pytam bi ja miałam właśnie na granicy przy córce ( z tym że 5lat temu) I w 38 dostalam skierowanie na wywołanie. Lekarz mi wtedy mowil że takie przepisy weszły.Czekam na małą wizytę na NFZ. Dostałam wyniki (poszły do gabinetu). Glukoza 91 (w poprzedniej ciąży 104 i po powtórnym 102), TSH 0,832. Lepiej niż 5,5 roku temu
U mnie jeszcze nie wiedzą ale są świadome że tak może być. Ostatnia propozycja jaka wypłynęła to "kup mamo tak 300 butelek to ja będę karmić, a druga corka bd wynosić pieluchy". Może nawet dziecko spac z nimi w pokoju a jak się bd drzeć to bd sb zabierać do sypialni . Także plan już jest. Jeszcze tylko mlodsza córka rozkminia czy założymy deske na bok lozka żeby ona nie spadla jak bd przychodzic w nocy do nas. Bo dziecko bd spac na środkuMoi już wiedza. Rozmawialiśmy sporo o rodzeństwie zanim jeszcze zaczęliśmy się starać, na początku byli zdziwieni i trochę wypierali to, że jestem w ciąży. A teraz już są plany co będziemy robić z naszą dzidzią, co musimy kupić, jak widzą coś dla bobasów w sklepie to od razu mówią, że może dla naszej dzidzi, całują brzuszek (a raczej mój tłuszczyk bo jeszcze nic nie widać)
jedyne spory są o imię, to dziecko będzie bezimienne bo każdy ma inne pomysły
reklama
Ja miałam cesarkę planowaną z innego powodu dzień przed terminem miesiączki. Dla mnie to szaleństwo żeby rozwiązywać ciążę z powodu cukru na granicy.A czy teraz też jest tak że nawet jak masz ten cukier na granicy to w 38tc rozwiązują? Pytam bi ja miałam właśnie na granicy przy córce ( z tym że 5lat temu) I w 38 dostalam skierowanie na wywołanie. Lekarz mi wtedy mowil że takie przepisy weszły.
Ja trzymałam się diety, insulinę przyjmowałam wieczorem po max 4 jednostki i to krótko. Dziecko ważyło 3330 g.
Teraz z racji glukozy w normie mam wykonać krzywą dopiero pod w 22-24 tc.
Podziel się: