reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Hej dziewczyny!
Powiedzcie mi jak to jest z tą kawą.. pijecie czy jednak odstawiłyście?
Ja zawsze piłam kawę rozpuszczalną z mlekiem i tak mi jej brakuje.. a czytałam sprzeczne informacje.
Macie może jakieś zalecenia od ginekologa? Ja z tego wszystkiego zapomniałam o to zapytać, a kolejna wizyta dopiero 17 grudnia 😁

Hej dziewczyny!
Ja zawsze piłam kawę rozpuszczalną z mlekiem i tak mi jej brakuje.. a czytałam sprzeczne informacje.
Macie może jakieś zalecenia od ginekologa? Ja z tego wszystkiego zapomniałam o to zapytać, a kolejna wizyta dopiero 17 grudnia 😁
Ja na początku piłam ale teraz nie mam ochoty. Jakbym miała ochotę to bym piła całą ciążę. też piłam kawę z mlekiem ale rozpuszczalnej nie lubię tylko sypana albo z ekspresu.

Hej dziewczyny!
Ja mam podejście, żeby nie dać się zwariować 😉 Jeśli masz ochotę na kubek kawy rozpuszczalnej z mlekiem dziennie to ją sobie wypij, byleby pilnować tego limitu na kofeinę 200 mg dziennie. 🙂

Hej dziewczyny!
A pij na zdrowie :) ja na początku nie miałam ochoty a teraz mi jakoś tak wchodzi cappuccino 😅

Hej dziewczyny!
Ja pije inke z mlekiem, mozesz tez bezkofeinowa pic. Generalnie do 200mg kofeiny jest ponoc bezpieczne, ale ja kawe pilam zawsze tylko dla smaku nie dla pobudzenia, wiec przezyje bez.

reklama
Właśnie teraz czuję, że nawet lepiej, ale obudziłam się koło 4 i była masakra. Chyba moja nowa strategia to śniadanie przy łóżku i przed wstaniem z łóżka muszę coś zjeść, bo na głoda nie dam rady funkcjonować
Też tak miałam. Zjadłam o 22, zasnęłam, obudziłam się o 6 ze ściśniętym żołądkiem i musiałam coś przegryźć bo bym dalej nie zasnęła 🫣

Do góry