reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

nie. Midwife zwiela krew do badania ale nic nie mowila wiec nie wiem. Dopiero jak trafilam do szpitala z poronieniem wzieli kilka razy krew do badania. Potem mialam spotkanie I mi powiedziala ze jak zajde w nastepna ciaze to mam od razu do niej sie umowic. I tak zrobilam.  A Ty planujesz isc prywatnie wczesniej czy czekasz na 12ty dzien? Ja jeszcze sie umowie za tydzien do polskiego gina bo troche im nie ufam.... moze panikuje ale woke dmuchac na zimne.

Do góry