Hej a ja będę czekać na koniec lipca, mam nadzieję, że nie będzie jakiś wielkich upałówwitamy, ja też mam na 5go i też będzie synek. Mam nadzieję, że poród będzie bliżej tego 5go bo w lato w ciąży chodzić to nic ciekawego ale i tak nie jest najgorzej bo zawsze mogłyśmy mieć termin na koniec sierpnia
reklama
Kinga1013
Fanka BB :)
ja rodziłam pierwszą 22.08 i wspominam strasznie, nie dość że były ogromne upały to jeszcze miałam 20kg na plusieJa miałam termin w 1 ciąży na 22.08 urodziłam 2.08 ,tragedia jaki był wtedy upał. Siedziałam jeszcze 11 dni w szpitalu w te upały
Kinga1013
oby a nawet gdyby to ta końcówka lipca i tak jeszcze nie jest najgorszaHej a ja będę czekać na koniec lipca, mam nadzieję, że nie będzie jakiś wielkich upałów
Wmawiam sobie, że wszystkie sprawy pójdą gładkooby a nawet gdyby to ta końcówka lipca i tak jeszcze nie jest najgorsza
Kinga1013
muszą! Nie ma innej opcjiWmawiam sobie, że wszystkie sprawy pójdą gładko
Malinka2626
A ja właśnie myślałam o Tobie i o tym jak przebiegła wizyta u lekarzaHej dziewczyny dziś byłam na USG i na 99% dziewucha fajnie jakby był chłopak ale też się ciesz bo zdrowa dzidzia
Gratulacje to idziemy w róż
Malinka2626
Mój chlop zwiariuje z 3 babami. Coś przebąkiwal że będzie próbował smajtrowac chłopakaA ja właśnie myślałam o Tobie i o tym jak przebiegła wizyta u lekarza
Gratulacje to idziemy w róż
reklama
Da radęMój chlop zwiariuje z 3 babami. Coś przebąkiwal że będzie próbował smajtrowac chłopaka
Podziel się: