reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

Dzwoniłam w zeszły piątek i dzwoniłam dzisiaj. Wyników niema, opóźnienie tylko jest a ile nie wiadomo.
Kurcze... może przygotowanych wyliczeń dokładnych nie mają dla Ciebie jeszcze ale skoro pozwalają sobie na takie opóźnienie wiedząc że liczy się czas to raczej musi być ok wynik przecież w razie konieczności zrobienia jakiś innych badań byłoby za późno...
Dlatego ja bym była dobrej myśli, spróbuj zająć czymś głowę :*

reklama
Pocieszam się jedynie, że na USG było wszystko ok ale wiadomo samo USG to nie wszystko w tym przypadku niestety. Za 6 tyg mamy połówkowe ale to strasznie długo żeby wtedy się upewnić, że wszystko jest w porządku. Tutaj wiadomo, liczy się czas.

Niestety nie, tylko, że może być dzień lub dwa opóźnienia ale to już i tak jest dłużej 🤷 jak w przyszłym tyg nie zadzwonią to nie wiem co zrobię.

reklama
Do góry