reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Hej jestem już po prenatalnych na usg wszystko ok przeciętność karkowa 1,5 mm kość nosowa widoczna i tak łapkami machało, że się uśmiałam. Czekam jeszcze na wynik pappa. Dzieciątko ma 6 cm ale nic o płci nie mówiła a sama zapomniałam z tego stresu dopytać… termin teraz zmieniła się z 25.07 na 23.07

Hej, jestem już po USG prenatalnym i na tą chwilę wszystkie parametry mamy w normie 😊 za dwa tyg będą wyniki USG +papa. Prawdopodobnie będzie druga dziewczynka😀
Hej jestem już po prenatalnych na usg wszystko ok przeciętność karkowa 1,5 mm kość nosowa widoczna i tak łapkami machało, że się uśmiałam. Czekam jeszcze na wynik pappa. Dzieciątko ma 6 cm ale nic o płci nie mówiła a sama zapomniałam z tego stresu dopytać… termin teraz zmieniła się z 25.07 na 23.07
Super wieści. Gratuluję i życzę by spokój po wizycie trzymał do następnej wizyty😉
Do mnie wczoraj zadzwonili z wynikami pappy i też wszystko super, bardzo niskie ryzyka.
Moje prenatalne były tak szybkie że nawet jak zapytalam czy zwrócił uwagę na płeć to lekarz tylko odburknal że nie! Wizytę u lekarki mam 24 stycznia to może coś powie.

Super wieści. Gratuluję i życzę by spokój po wizycie trzymał do następnej wizyty😉
Do mnie wczoraj zadzwonili z wynikami pappy i też wszystko super, bardzo niskie ryzyka.
Moje prenatalne były tak szybkie że nawet jak zapytalam czy zwrócił uwagę na płeć to lekarz tylko odburknal że nie! Wizytę u lekarki mam 24 stycznia to może coś powie.
super również gratuluję 🙂 próbuje się na zdjęciu doszukać płci hah ale nie znam się 😅

Może Wy macie jakieś doświadczenia w tym?

Załączniki

• IMG_1140.jpeg
    IMG_1140.jpeg
    125,4 KB · Wyświetleń: 74
U nas nt identycznie 1,5 i długość 63 mm więc prawie identyczne 😊 według USG 12+5, według om 12+2 a termin wyliczony na 20 lipca z 23.

A powiedzcie mi proszę jeśli się orientujecie jak to jest z zupami w diecie cukrzycowej bo w necie widzę różne informacje🙄 na pewno nie mogą być zabielane śmietaną a moga być jogurtem naturalnym?

reklama
Do góry