reklama
Hej jestem już po prenatalnych na usg wszystko ok przeciętność karkowa 1,5 mm kość nosowa widoczna i tak łapkami machało, że się uśmiałam. Czekam jeszcze na wynik pappa. Dzieciątko ma 6 cm ale nic o płci nie mówiła a sama zapomniałam z tego stresu dopytać… termin teraz zmieniła się z 25.07 na 23.07
MatkaWariatka37
Fanka BB :)
Hej, jestem już po USG prenatalnym i na tą chwilę wszystkie parametry mamy w normie za dwa tyg będą wyniki USG +papa. Prawdopodobnie będzie druga dziewczynka
Super wieści. Gratuluję i życzę by spokój po wizycie trzymał do następnej wizytyHej jestem już po prenatalnych na usg wszystko ok przeciętność karkowa 1,5 mm kość nosowa widoczna i tak łapkami machało, że się uśmiałam. Czekam jeszcze na wynik pappa. Dzieciątko ma 6 cm ale nic o płci nie mówiła a sama zapomniałam z tego stresu dopytać… termin teraz zmieniła się z 25.07 na 23.07
Do mnie wczoraj zadzwonili z wynikami pappy i też wszystko super, bardzo niskie ryzyka.
Moje prenatalne były tak szybkie że nawet jak zapytalam czy zwrócił uwagę na płeć to lekarz tylko odburknal że nie! Wizytę u lekarki mam 24 stycznia to może coś powie.
super również gratuluję próbuje się na zdjęciu doszukać płci hah ale nie znam sięSuper wieści. Gratuluję i życzę by spokój po wizycie trzymał do następnej wizyty
Do mnie wczoraj zadzwonili z wynikami pappy i też wszystko super, bardzo niskie ryzyka.
Moje prenatalne były tak szybkie że nawet jak zapytalam czy zwrócił uwagę na płeć to lekarz tylko odburknal że nie! Wizytę u lekarki mam 24 stycznia to może coś powie.
no u mnie według USG 12+2 dniU nas nt identycznie 1,5 i długość 63 mm więc prawie identyczne według USG 12+5, według om 12+2 a termin wyliczony na 20 lipca z 23.
reklama
Podziel się: