Paula94
Fanka BB :)
Ale jazda ! GratulujeCześć Dziewczyny, jestem po wizycie wszystko jest w porządku serduszko bije ❤ tylko jest ich dwoje! Jestem w takim szoku że nie wiem jak sie nazywam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jazda ! GratulujeCześć Dziewczyny, jestem po wizycie wszystko jest w porządku serduszko bije ❤ tylko jest ich dwoje! Jestem w takim szoku że nie wiem jak sie nazywam
Ja też nie dostałam nic. Ale się cieszę że nie będę sama z 2 tutaj. A jak się czujesz bo ja niestety fatalnie.Ja również nic nie dostałam i widzę, ze dzisiaj cisza jest na wątku wiec chyba większość jest już na prywatnym
Wyslalam Wasze nicki do aniaslu , myśle ze jak odczyta wiadomośc to poprzesyla Wam link
@Adasiowa51015
@nelusia1992
@taka ala
@Ninka1411
@Anelili
@młoda mama01
@Caro666
Nie ma , pozmieniało się trochę , bo pytałam aniaslu jak nowe mamy będą mogły dołączyć , bo teraz musiałam podesłać kolejna listę z nickami dziewczyn , ona napisała ze trzeba jej wysyłać nick każdej nowej dziewczyny… kiedyś było tak, ze można było dołączyć do grupy i moderatorki przyjmowały , teraz tego widzę nie ma.. trochę szkoda..A czy przez przypadek moderatorki nie powinny zaprosić resztę dziewczyn? Kochane nie ma tam czegoś takiego jak dodaj do grupy?
No trochę utrudnienie. Dziękujemy że podsylasz kolejne dziewczynyNie ma , pozmieniało się trochę , bo pytałam aniaslu jak nowe mamy będą mogły dołączyć , bo teraz musiałam podesłać kolejna listę z nickami dziewczyn , ona napisała ze trzeba jej wysyłać nick każdej nowej dziewczyny… kiedyś było tak, ze można było dołączyć do grupy i moderatorki przyjmowały , teraz tego widzę nie ma.. trochę szkoda..