Dokładnie jak jest taka możliwość to trzeba korzystaćNie dziwie Ci się. Sama zastanawiałam się czy robić te badania ale doszłam do wniosku, że wole wiedzieć i przygotować się wcześniej
reklama
Mummy2synow
Zaangażowana w BB
Poprostu macie jedna formęTeż mi się tak wydaje doktor już woli nie mówić
Jestem fotografem i ostatnio miałam rodziców z 7 córeczkami w wieku o 3 do 17 lat..
dirtycriminal
Fanka BB :)
Tez jestem w tym tygodniu i mam mały brzuch jak dla mnie każda tutaj jest inna i inaczej zbudowana chociaz tez szukałam zdjęcia brzuchów bałam się że mam za małyCześć dziewczyny
Jestem tutaj nowa a na forum trafiłam całkiem przypadkiem szukając zdjęć z brzuszkami Termin mam na 6.07.2023 i obecnie jestem w 17 tygodniu i 1 dniu. Nie zdążyłam jeszcze przeczytać wszystkich wątków ale obiecuje to nadrobić. Przyszłe mamusie jak się czujecie i jak wyglądają wasze brzuszki w 17 tygodniu ?
Poprostu macie jedna formę
Jestem fotografem i ostatnio miałam rodziców z 7 córeczkami w wieku o 3 do 17 lat..
Ja się cieszę bardzo z kolejnej córeczki ,dziewczynki są takie kochane mój mąż je bardzo rozpieszcza .Zobaczymy 6 może będzie już wiadomo.
P86
Super,że twój mąż tak podchodzi do córek Znam wielu mężczyzn, którzy mają takie parcie na posiadanie syna, że aż się chce śmiać z tych historii . Chyba chęć przedłużenia dziedziczności nazwiska jest dla niektórych silniejszaJa się cieszę bardzo z kolejnej córeczki ,dziewczynki są takie kochane mój mąż je bardzo rozpieszcza .Zobaczymy 6 może będzie już wiadomo.
Mummy2synow
Zaangażowana w BB
To tez zależy czy 1 ciąża czy kolejna.. przy kolejnej ciąży macica jest bardziej rozciągnięta :€Tez jestem w tym tygodniu i mam mały brzuch jak dla mnie każda tutaj jest inna i inaczej zbudowana chociaz tez szukałam zdjęcia brzuchów bałam się że mam za mały
anika4ever
Zaciekawiona BB
my mamy póki co 2 chłopców i jak to mówi mój mąż cukierki tatusia czyli córcia. Teraz podobno będą 2 dziewczynki
Mummy2synow
Zaangażowana w BB
To tak samo działa w druga stronę.. matki chcą córki.. a dla mnie to nie miało znaczenia… teraz mam 2 synków i 3 dziecko w drodze(płeć nieznana) tez są kochani, pieką ze mną ciastka, wyszywają, malują i pomagają w ogródku Strasznie wszyscy cisną ze 3 ma być dziewczynka - ale to nie koncert życzeń ;-)Super,że twój mąż tak podchodzi do córek Znam wielu mężczyzn, którzy mają takie parcie na posiadanie syna, że aż się chce śmiać z tych historii . Chyba chęć przedłużenia dziedziczności nazwiska jest dla niektórych silniejsza
Teściowa to czuje się niedowartościowana bo nie miala córki a teraz nie ma wnuczki.. i twierdzi ze ja tez jestem wybrakowana… dramat
naprawdę po przejściach moich będę wdzięczna za zdrowe donoszone dzieciątko
reklama
P86
Dokładnie tak jest, każdy ma inne problemy. Moje koleżanki, które nigdy nie miały problemów z zajściem w ciążę i ogólnie brak problemów w ciazy to właśnie planowały, że teraz musi być dziewczynka , że najlepiej niech urodzi się dokładnie tego dnia, bo wtedy jest jakaś rocznica itd. Takie wymyślanie hahaha A ja myślę o tym,żeby tylko przy tej ilości antybiotyków i krótkiej szyjce wgl urodzić zdrowe dziecko ... Ale kto wie , może jakbym nie miała problemów to wymyslalabym różne rzeczyTo tak samo działa w druga stronę.. matki chcą córki.. a dla mnie to nie miało znaczenia… teraz mam 2 synków i 3 dziecko w drodze(płeć nieznana) tez są kochani, pieką ze mną ciastka, wyszywają, malują i pomagają w ogródku Strasznie wszyscy cisną ze 3 ma być dziewczynka - ale to nie koncert życzeń ;-)
Teściowa to czuje się niedowartościowana bo nie miala córki a teraz nie ma wnuczki.. i twierdzi ze ja tez jestem wybrakowana… dramat
naprawdę po przejściach moich będę wdzięczna za zdrowe donoszone dzieciątko
Co do teściowej, serio xdd ?? Cóż to za wymagania. W tej sytuacji nawet jakby miała być dziewczynka powiedziałabym, że będzie chlopiec