reklama
Ja leżę przeziębiona i się wygrzewam pod kocykiemHej dziewczyny! Jak tam samopoczucie? U nas dzisiaj intensywnie jeździmy do dziadków dajemy prezenty i ogłaszamy dobrą nowinę ❤
Morskawoda32
Fanka BB :)
Ja trochę posprzątałam, skończę jutro
Teraz odpoczywam
Teraz odpoczywam
Anuszka272
Moderator
Ja wysprzatalam w domu mimo przeciwności w formie bólu pleców i zawrotów głowy a teraz gościmy się u dziedkow
Mummy2synow
Zaangażowana w BB
DziękiIlość fizjologiczna czyli według mnie nie ma objawów do niepokoju ilość bakterii mieści się w normie
Agat97
Aktywna w BB
Nie ma co się spieszyć bałagan nie ucieknie a coś posprzątane w naszym stanie to już jest COŚJa trochę posprzątałam, skończę jutro
Teraz odpoczywam
Agat97
Aktywna w BB
No to szacunek ja stawiam w tą sobotę na artystyczy nieładJa wysprzatalam w domu mimo przeciwności w formie bólu pleców i zawrotów głowy a teraz gościmy się u dziedkow
@Anuszka272 Podziwiam u mnie sprzątał mąż ogarnął z grubsza i trudno już tak musi byćNo to szacunek ja stawiam w tą sobotę na artystyczy nieład
AlaMakota0220101
Fanka BB :)
U nas dziś od rana spacerek, upiekłam sernik i odwiedziny u Babć z dzieciakami. No i dostała dziś do mnie poczucia z apteki Gemini wiję już gniazdo na maxa, jeszcze jedna paczuszka z allegro i mogę w zasadzie rodzic zwariowałam w tej trzeciej ciąży, dzieciaki i mąż się śmieją, że syneczek będzie wypielęgnowany i pachnący
A co do nosa, to zgadza się, tak samo, mogą krwawić dziąsła. Mi ranka pod paznokciem goi się już 3 miesiące..
A co do nosa, to zgadza się, tak samo, mogą krwawić dziąsła. Mi ranka pod paznokciem goi się już 3 miesiące..
reklama
Mummy2synow
Zaangażowana w BB
Ja tez trzecia ciąża..U nas dziś od rana spacerek, upiekłam sernik i odwiedziny u Babć z dzieciakami. No i dostała dziś do mnie poczucia z apteki Gemini wiję już gniazdo na maxa, jeszcze jedna paczuszka z allegro i mogę w zasadzie rodzic zwariowałam w tej trzeciej ciąży, dzieciaki i mąż się śmieją, że syneczek będzie wypielęgnowany i pachnący
Już mam pełny koszyk ciuszków na HM online. Tylko jeszcze się wzbraniam bo nie wiem czy to 3 syn czy może trafi się córka… chyba poczekam jeszcze 3 tyg i się dowiem w jakich kolorach kupować..
troszke mam strach ze coś jeszcze potoczy się nie tak..
W jakim wieku masz dzieciaki? I jak zareagowały ze bedzie
Rodzeństwo?