reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

I coś z tym dalej robiłaś ? Jakieś zalecenia od lekarza ?
Bo ja idę dopiero z tym wynikiem w poniedz.
Mój lekarz chyba się zalamie 🤪🤪
Wiesz co mam zalecenie mierzyć ciśnienie w domu 4 x dziennie i w sumie wychodzi książkowe, więc bez leków. Z cukrem zobaczę jutro idę pierwszy raz do diabetologa

reklama
Kurcze dziewczyny ja miałam z rana tak mocne wzburzenie (nie będę pisać o co chodzi w otwartym watku) ale tak mocno się zdenerwowałam i pokrzyczalam teraz się martwię że mogłam małemu zaszkodzić....🙄🥺 ale nie wytrzymałam sytuacji a jeszcze moje emocje są teraz nieprzewidywalne łatwo mnie wyprowadzić z równowagi...:(
Ja Cię dzisiaj pocieszałam, a sama popołudniu miałam taka awanturę i takie ryki, ze aż w spazmy wpadłam 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja mam grupę krwi ARh+ i jak lekarzowi powiedziałam że + to już nawet go nie interesowało jaką ma mąż. Więc możliwe że konflikt może być dopiero wtedy jak kobieta ma - a ojciec + ale nie jestem pewna na 100% bo wsumie jak mój lekarz powiedział że jest ok to nawet nie zagłębiałam tematu

Ja mam grupę krwi ARh+ i jak lekarzowi powiedziałam że + to już nawet go nie interesowało jaką ma mąż. Więc możliwe że konflikt może być dopiero wtedy jak kobieta ma - a ojciec + ale nie jestem pewna na 100% bo wsumie jak mój lekarz powiedział że jest ok to nawet nie zagłębiałam tematu
Konflikt jest tylko jeśli matka ma - a dziecko +

Wez pod uwagę tez fakt, ze teraz jest ostry sezon grypowy..
Mnie się wydaje ,że to zależy w jakim gabinecie i jak pracujesz w sensie jaki macie system pracy i ilu pacjentów musisz przyjąć .Czy pracujesz spokojnie masz swoją asystentkę na wyłączność ,czy przyjmujecie milion ludzi czas goni i są nerwy bo pacjenci czekają .

reklama
Mnie się wydaje ,że to zależy w jakim gabinecie i jak pracujesz w sensie jaki macie system pracy i ilu pacjentów musisz przyjąć .Czy pracujesz spokojnie masz swoją asystentkę na wyłączność ,czy przyjmujecie milion ludzi czas goni i są nerwy bo pacjenci czekają .
W jednej pracy mam swoją asystentkę i tam jest bardziej spokojnie, ale akurat planuje wrócić do tej drugiej, gdzie już jest trochę gorzej, bo to na fundusz. Niestety z pewnych względów muszę wrócić jakby co, do tej drugiej właśnie.

Do góry