reklama
Ewi12
Fanka BB :)
dziękujeGratuluję córci
Najważniejsze, ze wyglada na zdrowe… ale mąż zadowolony bardzo mi trochę genetyk mózg
Rozwalił skiero na amnio bo ja taka happy, ze suuuuper wynik ( jednak u mnie Podst jest na starcie takie se) nie liczyłam na aż tak dobry wynik, wszystko co ponad podst.. by mnie cieszyło a ten o amnio bo wyszło pośrednie
Ach rozumiem..U Nas bez szans na takie rozwiązane, bo nad pralka mamy piec gazowy
Karka_Krk
Sorrka ja się martwię, że właśnie pokłócimy się w domu o tą suszarkęPrzez Was oglądam suszarki na internecie, może dostanę w prezencie jak mój ogarnie czego potrzebuje.
Do tej pory o tym nie myślałam, bo w lecie to na podwórku idealnie schnie wszystko, a zimą suszarka w domu i kaloryfery wystarczyły.
Trzymam kciuki i samych dobrych wieści i mysliNawet nie dopisałam postaz tych emocji zadzwoniłam na sor ginekologiczny do pobliskiego szpitala i lekarka powiedziała że nic się nie stało i trzeba uważać. Im więcej o tym myślę tym bardziej mi się wydaje że jednak wzięłam normalną dawkę a nie podwójną, ale pewności oczywiście nie mam. Muszę sobie zastosować system pudełkowy chyba, wkładam leki do pudełek na dany dzień .
No w każdym razie nie poznaję siebie, serio. Sama siebie wkręcam i nakręcam - brak racjonalności totalnie
W każdym razie z tego wszystkiego jadę dzisiaj do mojego prowadzącego na 13 zobaczyć maleństwo
Morskawoda32
Właśnie o przestrzeń chodzi. Trochę nie mam miejsca na dwa sprzęty. Tutaj w ogóle pralki/suszarki są w kuchni. Nie ma gniazdek w łazienkach.suszarka to wybawienie, tez ja posiadam. Z góry Przemyśl 2 sprzęty na rzecz kombajnu (2 w1) bo słyszałam, ze się psują, a wtedy ani pralka ani suszarka nie działa.
Ja mam maleńka łazienkę i suszarka stoi na pralce. Łazienkę mam na prawdę maleńka, ze jeden kosz na pranie do szafy w przedpokoju musiałam wsadzić ale brak suszarek na pranie porozstawianych w całym domu- bezcenne i jeszcZe ta ilość wody, która nie wsiąka w ściany itp
Z drugiej strony pralkę mam nowa, pol roku ma dopiero.
Zobaczę, tata mój jest budowlańcem, przyleci w odwiedziny po porodzie to będzie kombinował haha
Gość Marta
Też mam z pompą, uzywam jej prawie codziennie, bez bym nie dala radyJeśli dobrze pamiętam (sorry jak coś pokręcę) to tylko pompa ciepła, bo kondensacyjne niszczą ubrania. Ja mam pompę i faktycznie nie niszczy nic a wszystko mieciutkie, kuzynka kondensacyjną i nie używa bo ma wszystko poniszczone. Sory jak te nazwy pokręciłam
Edit: chyba dobrze napisałam Link do: Suszarka do ubrań - Kondensacyjna czy z pompą ciepła? - Poradnik
JestemMama!
OMG ... I której wy wstajecie że już tyle naskrobałyscie ???
Codziennie nie mogę odkopać się z wiadomościami
Normalnie chyba mdłości do mnie przychodzą
Nie mogę leżeć na prawym boku , na plecach ani chwilami na lewym bo mi
Codziennie nie mogę odkopać się z wiadomościami
Normalnie chyba mdłości do mnie przychodzą
Nie mogę leżeć na prawym boku , na plecach ani chwilami na lewym bo mi
reklama
Violk4
Wczoraj miałam chęć na makrele wędzona i dzisiaj jak wracałam z laboratorium wstąpiłam po rybkę , jak Ona smakowała !!
Nigdy w życiu jeszcze nie kupiłam sobie sama ryby, bo ogólnie to bleee
Nawet mój się śmiał że ile lat mnie zna to jeszcze mnie z makrela nie widział
Nigdy w życiu jeszcze nie kupiłam sobie sama ryby, bo ogólnie to bleee
Nawet mój się śmiał że ile lat mnie zna to jeszcze mnie z makrela nie widział