Świetna wiadomośćWłaśnie dostałam wyniki z amnio na 99% maleństwo jest zdrowe! Pełne 100 % wyniki będą do dwóch tygodni. Lekarz twierdzi że nie powinno być żadnej niespodzianki a wynik będzie różnił się tym że ustala płeć, bo póki co Nie zdarzyli, ale dla mnie płeć jest bez znaczenia, najważniejsze że maluch jest zdrowy!
reklama
Salamatka
Fanka BB :)
Aha, to ja nie pomogę ja miałam 2.1 też przy CRL 68.9 i według lekarza ok. Miałam obliczony NT na 72%.Przeziarność to 2.1mm
ja mam poniedziałek i się naczytałam o wodach płodowych i teraz się obawiamLekarza zalecają amnio jeśli ryzyko jest bardzo wysokie. Ja mam ryzyko 1:20 w czwartek miałam amnio. Samo badanie nie było bolesne... Jak wysokie masz ryzyko?
konwalia_
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko w porządku uff.. już drugi lekarz stwierdził,że 'widzi cipke' więc mam nadzieję , że tak zostanie,bo już się napalilam na te strojenie w sukieneczki,kokardy
A do szkoły rodzenia już się zapisałam od 20.02 zaczynam ,2 razy w tygodniu. 150 zl
A do szkoły rodzenia już się zapisałam od 20.02 zaczynam ,2 razy w tygodniu. 150 zl
aneta85aneta
To ja crl podobne. Ciekawe jak to się liczy. Ja dopiero przed konsultacjami.Aha, to ja nie pomogę ja miałam 2.1 też przy CRL 68.9 i według lekarza ok. Miałam obliczony NT na 72%.
Karolina_st
Mi też doszły właśnie zmierzyłam i jestem bardzo zadowolona!Przyszły mi legginsy z Tomi! Dziewczyny, nie wierzyłam Wam, sory ale pierwszy raz spotkałam się z tak mięciutkim materiałem! Czy wszystkie legginsy takie są? Ktoś ma więcej? Bo chcę zamawiać dalej Są mega wygodne (mogłabym w nich szpagat zrobić, ale nie umiem), rozmiar idealny, a dupka wreszcie nie spłaszczona. Dla porównania mam legginsy z gatty - nie dość, że mam w nich płaski tylek (w legginsach źle wyglądam jakoś xd albo nie umiem ich dobrać), to jeszcze są badziewne na początek ciąży, no i cena koło stówy. A te są perfekcyjne
Cudowna wiadomośćWłaśnie dostałam wyniki z amnio na 99% maleństwo jest zdrowe! Pełne 100 % wyniki będą do dwóch tygodni. Lekarz twierdzi że nie powinno być żadnej niespodzianki a wynik będzie różnił się tym że ustala płeć, bo póki co Nie zdarzyli, ale dla mnie płeć jest bez znaczenia, najważniejsze że maluch jest zdrowy!
Do mnie jutro dojdą. NamówiliścieMi też doszły właśnie zmierzyłam i jestem bardzo zadowolona!
Nie ma się czego obawiać ja to dziś przeżyłam i wszystko jak na razie ok .Odpoczywam ,chwilami czuję brzuch tak jak na okres ale podobno tak może być .Bielizna sucha więc dzięki Bogu wody się nie sączą.Sam zabieg bezbolesny .ja mam poniedziałek i się naczytałam o wodach płodowych i teraz się obawiam
reklama
Byłaś i jesteś taka dzielna!!! Cały czas kciuki trzymamNie ma się czego obawiać ja to dziś przeżyłam i wszystko jak na razie ok .Odpoczywam ,chwilami czuję brzuch tak jak na okres ale podobno tak może być .Bielizna sucha więc dzięki Bogu wody się nie sączą.Sam zabieg bezbolesny .