@Anuszka272 masz jakąś listę kto na prywatny wątek?
reklama
Mummy2synow
Zaangażowana w BB
Ja w pierwszej ciąży pochłaniałem kiwi młody do dziś (8lat) jest fanem tego owocu.. 3 ciąża i tez mam smaki na kiwiJa z kolei miałam etapy na miłość do bananów, później do jabłek, później do pomarańczy.... A teraz już wszystko mi się znudziło i nie mam co jeść
xoxo.
Fanka BB :)
Hej, przeczytałam z grubsza posty od wczoraj. Jestem w totalnym pędzie. Spisuje sobie w notatniku tematy które poruszacie, a wole odpowiedzieć na prywatnym później
Dziś ostatnie zakupy i pakowanie. Jutro wyjazd. Bardzo możliwe, że zniknę na tydzień (nie żeby ktoś miał tęsknić )
Dziś z rana miałam wizytę u genetyka, wyliczył bardzo niskie prawdopodobieństwo wad. Teraz dostałam skierowanie na usg+echo 22-24 tydzień, ale nie ma jeszcze zapisów
Dziś ostatnie zakupy i pakowanie. Jutro wyjazd. Bardzo możliwe, że zniknę na tydzień (nie żeby ktoś miał tęsknić )
Dziś z rana miałam wizytę u genetyka, wyliczył bardzo niskie prawdopodobieństwo wad. Teraz dostałam skierowanie na usg+echo 22-24 tydzień, ale nie ma jeszcze zapisów
słoneczko91
Zaangażowana w BB
Ostatnio była taka lista, ale ja trochę nie w temacie.... sporo jest nowych dziewczyn@Anuszka272 masz jakąś listę kto na prywatny wątek?
Załączniki
Ostatnio była taka lista, ale ja trochę nie w temacie.... sporo jest nowych dziewczyn
To sosyc stara lista z terminami porodu, trochę się pozmieniało od tamtej pory
Violk4
U mnie jeśli chodzi o owoce to wczoraj wysunęliśmy z narzeczonym kilogram kiwi to jest teraz mój nr jeden . Dziś zjadłam strasznie słodka pomarańcze, patrzyłam też w sklepie na borówki ale cena mnie odstraszyła, bałam się że smak nie ten i się mocno zawiodę
Z warzyw to jem teraz pomidory, chociaż nigdy za nimi nie przepadałam o tej porze roku i jadłam tylko sezonowe z własnej uprawy odrzuciło mnie od ogórka świeżego, za to wszystkie warzywa w occie uwielbiam papryka, ogórki
Apropo prywatnego wątku to coś jeszcze trzeba zrobić żeby tam być ? Bo dostałam ta wiadomość od @aniaslu i nie wiem czy trzeba coś do niej napisać czy jak to działa, jestem zielona
Z warzyw to jem teraz pomidory, chociaż nigdy za nimi nie przepadałam o tej porze roku i jadłam tylko sezonowe z własnej uprawy odrzuciło mnie od ogórka świeżego, za to wszystkie warzywa w occie uwielbiam papryka, ogórki
Apropo prywatnego wątku to coś jeszcze trzeba zrobić żeby tam być ? Bo dostałam ta wiadomość od @aniaslu i nie wiem czy trzeba coś do niej napisać czy jak to działa, jestem zielona
Violk4
No i wrócę jeszcze do tematu wybory położnej , ja mieszkam na wsi, a obok jestem nieduże miasteczko i raczej nie mam jakiegoś dużego wyboru w położnych, trzeba brać co bedzie .
Powiedzcie mi, czy jeśli prowadzę ciążę prywatnie to taka położna mogę mieć na NFZ czy muszę też prywatnie ? Nie znam się na tym .
Powiedzcie mi, czy jeśli prowadzę ciążę prywatnie to taka położna mogę mieć na NFZ czy muszę też prywatnie ? Nie znam się na tym .
U nas jest totalnie odwrotnie ja jestem spokojna a on panikuje ale on mega bardzo chce być przy mnie więc raczej mu nie zabronięJa tez zabieram męża nie ma opcji! Poza tym on w sytuacjach stresowych jest opanowany a ja przecież będę panikować w tym szpitalu
słoneczko91
Zaangażowana w BB
Ja w poprzedniej ciąży gdzie chodziłam prywatnie miałam położna na NFZ, przychodziła do domu jakoś po 20 tygodniu i później jak już urodziłam. Teraz też napewno zadzwonię właśnie do niej, bardzo sympatyczna i miła kobieta plusem jest też to że była przy porodzie mam nadzieję że teraz też tak bedzieNo i wrócę jeszcze do tematu wybory położnej , ja mieszkam na wsi, a obok jestem nieduże miasteczko i raczej nie mam jakiegoś dużego wyboru w położnych, trzeba brać co bedzie .
reklama
Salamatka
Jasne, przysługuje położna na NFZ od lub 21 tygodniaNo i wrócę jeszcze do tematu wybory położnej , ja mieszkam na wsi, a obok jestem nieduże miasteczko i raczej nie mam jakiegoś dużego wyboru w położnych, trzeba brać co bedzie .