U nas na 90 procent chłopczykbyłaby parka, ale zobaczymy i dziewczyny i chłopaki są superNa moim badaniu lekarz powiedział, że "na tą chwilę 70% dziewczynka, ale może się zmienic" więc nadal nie wiem, mam wizytę za tydzień w czwartek, liczę, że już się dowiem
reklama
Natalianatalia
Fanka BB :)
Zadowolona jesteś ?ja kupowałam Angel sounds z butla żelu do USG za 70 zł na vinted
różowakamila
Zaciekawiona BB
Mam dwóch chłopców w zasasie nawet 3 więc teraz bardziej liczę na dziewczynkę wiadomo chłopca tak samo będę kochać ale wiecie jak to jest
Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
Przytulam!!!Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
madziula0234
U mnie po badaniu prenatalnym na szczęście wszystko ok, zameldowało się 65 mm z serduszkiem 145 uderzeń na minutę, przezierność karkowa 1,5 mm, przepływy wszystkie w normie. Dzidziuś trochę kręcił głową, pani doktor śmiała się, że nie w tą stronę co trzeba, ale na szczęście dało się wszystko pomierzyć na podstawie USG ryzyka wad niskie, testu pappa zdecydowałam, że w takim razie nie będę robić.
A i raczej chłopiec
A i raczej chłopiec
madziula0234
Salamatka
No to faktycznie bardzo niespodziewanie... Przecież oba USG i pappa wskazywały właśnie na Edwardsa. Kochana nic innego Wam nie pozostaje jak znowu przejść czekanie po amniopunkcji i poznać ostatecznie z czym się mierzycie... Bardzo trudny czas, jest mi bardzo przykro że przez to przechodzicie.Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
laurka95
Strasznie jest mi przykro... Trzymaj się Byłam niemal przekonana, że nifty wykluczą wszystkie wady i Cię uspokoją! Jeśli masz siłę, żeby odpowiedzieć, to jakie miałaś ryzyko zespołu Downa przy pappie? I teraz jak bardzo duże Ci wyszło w niftach? Może jeszcze amnio wykluczy.....Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .
reklama
Miętusek
Moderator
Bardzo mi przykro.. A na wyniki amniopunkcji ile się czeka? Mam nadzieję, że chociaż w tym przypadku wyniki pojawią się szybko.Właśnie dostałam informację o moich wynikach ,wyszło duże ryzyko zespołu Downa. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy bo mieliśmy ryzyko zespołu Edwardsa 1na 4.Jutro czeka mnie amniopunkcja żeby potwierdzić wynik Nifty .Opuściły mnie resztki nadziei .