reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Ja to jutro mam endokrynologa. Ciekawe ile TSH będę teraz miała a biorę już 100 tak mi wariuje. Wogóle to miałam test obciążenia glukozą wynik po godzinie i po dwóch poniżej 100 a na czczo wyszło 93 i już mi ginekolog dał skierowanie do poradni diabetologicznej plus mierzenie cukru.

Załączniki

• Screenshot_2023-01-03-18-23-13-683_com.google.android.apps.docs-1.png
    Screenshot_2023-01-03-18-23-13-683_com.google.android.apps.docs-1.png
    235,2 KB · Wyświetleń: 89
A to już po przeliczeniu twojego lekarza? Chyba trivhe pochopnie z ta amniopunkcja tobjednak nie wynik 1:10 lub mniej... :( a nifty? I jak wyszło usg??
Nie wiem dlaczego zalecił odrazu amniopunkcję.

Załączniki

• Screenshot_2023-01-03-18-23-13-683_com.google.android.apps.docs-1.png
    Screenshot_2023-01-03-18-23-13-683_com.google.android.apps.docs-1.png
    235,2 KB · Wyświetleń: 47
No to dzisiaj będę świętować i może w końcu coś dobrego zjem na kolację 🤣
Już zapomniałam jak to jest jeść praktycznie wszystko 🤣

Mam dokładnie tak samo, ta zima w UK jest bardzo mroźna więc do pracy założyłam buty ponad kostkę żeby mi nie piździlo 🤣 na dzień dobry dostałam komentarz czy u mnie to już śnieg pada że tak się ubieram 🤣
Z której części uk jesteś? Bo ja z Londynu 🙃
Południowy wschód, mieszkam w East Sussex nad morzem. Właśnie od tygodnia mamy ciągły sztorm wiec jest okropnie!

Jakie masz wrażenia co do opieki nad kobietami w ciąży tutaj?

Mój lekarz dopiero za tydzień zobaczy te wyniki. Bo on sam nie wykonuje prenatalnych
Poczekaj do wizyty 1:200 to nie jest bardzo źle, a to już jest po tych przeliczeniach drugich? Bo mi pokazuje 1:300 po przeliczeniu lekarza 1:6000 nie znam się, ale mam wsrod znajomych też kilka przpadkow co powychodziły takie normy a dzieci zdrowe. I ważne jak usg wyszło bo jeslinlekarz nic nie widział to nie ma co na zapas się martwić (chociaż łatwo mowic)

reklama
Do góry