reklama
Karka_Krk
Fanka BB :)
U mnie jest tak jak na foto:No to u mnie ani słówka na ten temat. Ehhhh
Wybaczcie dziewczyny za ten zamęt i dramę ale zaczynam się wkurzać
Załączniki
Violk4
Ja też nic takiego nie mialamKontynuując moją dramę to doczytałam że żeby wyliczyć te ryzyka trzeba mieć zamierzone ciśnienie z obu rąk podczas prenatalnych. Ja oczywiście nie miałam... Dlaczego
Violk4
Teraz się statsznie załamałam...Kontynuując moją dramę to doczytałam że żeby wyliczyć te ryzyka trzeba mieć zamierzone ciśnienie z obu rąk podczas prenatalnych. Ja oczywiście nie miałam... Dlaczego
I jeszcze tydzień do wizyty muszę przeżyć .
Oby wszystko było dobrze .
Karka_Krk
E mnie pytał tylko o to jakie miewam ciśnienie zazwyczaj :-)Kontynuując moją dramę to doczytałam że żeby wyliczyć te ryzyka trzeba mieć zamierzone ciśnienie z obu rąk podczas prenatalnych. Ja oczywiście nie miałam... Dlaczego
dirtycriminal
Tez bym się denerwowała i stresowała przejrzyj dokładnie wyniki i jeśli to nie zaszkodzi idz na drugą wizytę i możesz tam nawet dopytać o wszystko drugiego lekarzaNo to u mnie ani słówka na ten temat. Ehhhh
Wybaczcie dziewczyny za ten zamęt i dramę ale zaczynam się wkurzać
dirtycriminal
Ja nie miałam ciśnienia ale chyba nie ma co też panikować bardzo bo najważniejsze rzeczy muszą być sprawdzone, ciśnienie mi zawsze mierzy przy zwykłej wizycieKontynuując moją dramę to doczytałam że żeby wyliczyć te ryzyka trzeba mieć zamierzone ciśnienie z obu rąk podczas prenatalnych. Ja oczywiście nie miałam... Dlaczego
laurka95
Ale masz to fajnie czytelnie opisane.U mnie jest tak jak na foto:
reklama
aneta85aneta
Ja ci się strasznie dziwię czemu Ty nigdy nie dopytujesz lekarza o wszystkie informację ... Takie dramatyzowanie nic ci nie pomożeKontynuując moją dramę to doczytałam że żeby wyliczyć te ryzyka trzeba mieć zamierzone ciśnienie z obu rąk podczas prenatalnych. Ja oczywiście nie miałam... Dlaczego